Selfie Stick Myria MY1133 cu declansare prin fir

Selfie Stick Myria MY1133 cu declansare prin fir

Selfie Stick Myria MY1133 cu declansare prin fir, extindere 23 – 100 cm, pentru latime smartphone 55 – 75 mm

Selfie Stick Myria MY1133 este unul din cele mai ieftine selfie stickuri din comert cu declansare prin fir. Stick-ul poate sustine telefoane cu latimea intre 55 – 75 mm si ofera o extindere maxima de pana la 100 cm. Cu acest stick nu este necesara incarcarea sau folosirea unei baterii si nu este nevoie de o conexiune bluetooth.

Despachetare

Cutia in care vine impachetat Selfie Stick Myria MY1133 nu are mai mult de 25 cm lungime. In interior gasesti selfie stickul impachetat in punga si certificatul de garantie. Da, produsul vine cu un certificat de garantie pentru 1 an!

Descriere Selfie Stick Myria MY1133

La prima impresie, selfie stickul arata ca o „chinezarie ieftina”. Primesti cea ce ai platit. Acum sa fim seriosi, la un pret intre 9 si 19 lei, pret la care este comercializat produsul, cum te-ai astepta sa fie? Atentie, aceasta a fost prima impresie. Mai tarziu am aflat ca Selfie Stick Myria MY1133 nu trebuie subestimat deloc. Acest produs indeplineste toate functiile pentru care a fost conceput, iar daca as fi fost eu vanzatorul, cu siguranta l-as fi vandut ceva mai scump.

Manerul bratului telescopic este acoperit cu un cauciuc antiaderent care nu este fixat bine si aluneca pe maner. La plierea telescopului, acest „ciorap” de cauciuc se deplaseaza in sus sau se roteste pe maner. Pentru a limita deplasarea cauciului, recomand plierea selfie stickului prin impingerea lui in podul palmei, fara a fi tinut de maner.

Butonul de comanda (declansare) se afla pe manerul bratului telescopic protejat sub acest cauciuc. Butonul raspunde bine la comenzi si poate fi actionat usor.

Samsung Galaxy S3 pe suport extin la maxim - Selfie Stick Myria MY1133

Samsung Galaxy S3 pe suport extin la maxim – Selfie Stick Myria MY1133

Buton declansare - Selfie Stick Myria MY1133

Buton declansare – Selfie Stick Myria MY1133

Suport si Butoane Reglare Pozitie Smartphone - Selfie Stick Myria MY1133

Suport si Butoane Reglare Pozitie Smartphone – Selfie Stick Myria MY1133

Extendere 100 cm

Bratul telescopic se extinde pana la 100 cm si este suficient de solid pentru a nu se indoi sub greutatea unui smartphone de 5″, asa cum se intampla cu alte selfiestickuri. Majoritatea selfie stickurilor au o extindere de aproximativ 80 – 90 cm.

Sistemul pentru reglat pozitia telefonului este de solid, iar blocarea pozitiei se realizeaza prin rotirea unei piulite de plastic. Recomand sa nu exagerezi cu strangerea piulitei pentru ca aceasta da impresia ca ar putea ceda foarte usor.

Prinderea telefoanelor se realizeaza cu ajutorul unui cleme cu arc care are o extindere intre 55 si 75 mm. Acest lucru inseamna ca se pot monta pe acest stick telefoanele cu diagonala ecranului intre 4 si 5.5 inci. Am testat prinderea unui Samsung Galaxy S3 si a unui Lenovo S850, amandoua imbracate cu husa de silicon. Prinderea a fost ferma, fara a da impresia ca acestea ar putea cadea din suport. Arcurile clemei sunt puternice. Prinderea unui telefon se realizeaza ceva mai dificil folosind doar doua maini, dar nu imposibila.

Suportul de telefoane poate fi dat jos pentru a permite montarea aparatelor foto compacte (de mici dimensiuni) si a camerelor video sport (de actiune) care sunt dotate cu filet pentru surub V4″.

Surub V4 camera foto - Selfie Stick Myria MY1133

Surub V4 camera foto – Selfie Stick Myria MY1133

Compatibilitatea

Selfie Stick Myria MY1133 comunica cu telefonul prin conectarea cablului la mufa audio a telefonului. Selfie stickul se poate folosi cu majoritatea telefoanelor care au sistem IOS si Android (de la versiunea 3.0 in sus). Telefoanele cu sistemul de operare Android au nevoie de aplicatia Camera360 pentru a putea fi folosite impreuna cu Selfie Stick Myria MY1133. Telefoanele de la ZTE fuctioneaza direct cu aplicatia foto preinstalata, fara a mai fi nevoie de instalarea aplicatiei Camera360.

Conform producatorului, telefoanele de la HTC nu sunt compatibile cu selfie stickul. Am remarcat ca nici telefoanele de la Lenovo nu raspund la comenzile selfie stickului. Dupa ce am studiat un pic pe internet, am aflat ca atata timp cat iconul de casti apare in bara de notificare a telefonului atunci cand cablul selfie stickului este introdus, inseamna ca telefonul detecteaza acest accesoriu si sunt sanse mari pentru a fi sincronizate cele doua dispozitive. Pentru telefoanele Lenovo am descarcat aplicatia SelfiShop Camera care cu ajutorul unui „connection wizard” poti conecta selfiestickul  la telefon. Sincronizarea nu este perfecta, butonul de declansare trebuie tinut aprox. 2-3 secunde apasat si abia la eliberare camera captureaza o fotografie.

Samsung Galaxy S3 montat - Selfie Stick Myria MY1133

Samsung Galaxy S3 montat – Selfie Stick Myria MY1133

Samsung Galaxy S3 montat - Selfie Stick Myria MY1133

Samsung Galaxy S3 montat – Selfie Stick Myria MY1133

Cum poti folosi selfie stickul chiar daca este incompatibil

Daca ai probleme cu capturarea fotografiilor, telefonul nu detecteaza selfiestickul, firul este rupt sau pur si simplu nu  este compatibil cu telefonul tau, exista aplicatii fotografice care au functie de „Voice Control si nu au nevoie de un cablu sau o conexiune bluetooth. Imaginea poate fi capturata cu ajutorul unei comenzi vocale ca „Smile”, „Cheese”, „Shoot” sau „Capture”, daca se activeaza functia „Voice Control”, asa cum au o parte din telefoanele Samsung. Acestea sunt cateva din aplicatiile care pot fi instalate si folosite cu comnda vocala daca Selfie Stick Myria MY1133 nu este compatibil cu telefonul tau:

Mai jos am sa enumar punctele pozitive si negative pentru Selfie Stick Myria MY1133 cu declansare prin fir:

Pozitiv:
  • Pret avantajos
  • Extindere maxima de 100 cm
  • Garantie 1 an
  • Nu se indoaie sub greutate unui telefon de 5,5″
  • Prindere ferma a telefoanelor
Negativ:
  • Cauciucul de pe maner nu este bine fixat
  • Sistemul de reglare a pozitiei telefonului este realizat din plastic de calitate slaba-medie si necesita atentie la stangere pentru a nu fi rupta piulita
  • Nu este compatibil cu telefonele HTC iar la telefoanele Lenovo exista compatibilitate partiala
  • Pe telefoanele Android functionarea este conditionata de utilizarea aplicatiei „Camera 360”
Concluzie:

Myria MY1133 cu declansare prin fir este unul din cele mai ieftine selfie stickuri din comert cu un raport calitate/pret bun. Selfie stickul nu are nevoie de baterii, telescopul are o extindere maxima de 100 cm, este solid, are o prindere ferma si nu se indoaie sub greutatea unui telefon de 5,5″. Chiar daca anumite piese sunt fabricate din material ieftin, cu putina atentie acestea pot fi protejate.

Daca sunt probleme de compatibilitate cu anumite modele de telefoane, cum sunt cele de la HTC sau Lenovo, acestea pot fi usor rezolvate cu o aplicatie foto care are functie de comanda vocala.

Caracteristici Selfie Stick Myria MY1133 cu declansare prin fir:

Magazine recomandate de unde poti achizitiona Selfie Stick Myria MY1133 cu declansare prin fir:

Alte selfie stick-uri recomandate:

Selfie Stick BlitzWolf cu Bluetooth

Selfie Stick BlitzWolf cu Bluetooth, control de pe maner poza, zoom, camera fata/spate, Culoare Negru, Extensie 22,5 – 90 cm


Selfie Stick monopod extensibil Yunteng 1288

Selfie Stick monopod extensibil Yunteng 1288 cu Bluetooth pentru camere foto sau telefoane, Culoare Negru, Extensie 42 – 125 cm


Selfie Stick A+ cu fir

Selfie Stick A+ cu Fir, Extensie intre 20 – 88 cm, Culoare Negru, Compatibil cu majoritataea telefoanelor (mai putin cele de la Lenovo)


Selfie Stick A+ Bluetooth

Selfie Stick A+, Bluetooth, Extensie intre 23,5 – 100 cm, Culoare Negru, Compatibil cu majoritataea telefoanelor (mai putin cele de la Lenovo)


Selfie Stick extensibil E-BODA

Selfie Stick extensibil E-BODA, Baterie portabila, Bluetooth, Extensie intre 43 – 93 cm, Culoare Negru, Compatibil cu majoritataea telefoanelor.


Selfie Stick Tellur Bluetooth

Selfie Stick Tellur Bluetooth

Selfie Stick Tellur Bluetooth

Selfie Stick Tellur, Bluetooth, Extensie intre 23,5 – 105 cm, Culoare Negru, Compatibil cu majoritataea telefoanelor noi.

Iti mai recomand si urmatoarele articole: „Cele mai bune aspiratoare cu sac sub 500 lei„, „Aspirator fara sac Philips PowerPro Ultimate FC9922-09” si „Rowenta Compact Power 3A RO3724 aspirator fara sac„.

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Selfie Stick Myria MY1133 cu declansare prin fir
Author Rating
41star1star1star1stargray

Lasă un răspuns