Whirlpool GOA 6425 NB Plita Incorporabila

Whirlpool GOA 6425 NB Plita Incorporabila Gaz

Whirlpool GOA 6425 NB Plita Incorporabila Gaz, Sticla Cristal Schrott, 4 Arzatoare, Gratare Fonta, Latime 59 cm, Culoare Negru + Argintiu

Whirlpool GOA 6425 NB este o plita incorporabila cu 4 arzatoare, are un aspect modern, este fabricata din sticla neagra, are 2 gratare din fonta si butoane cromate pozitionate frontal. Plita functioneaza alimentata cu gaz, iar in pachet vine cu un set de insectoare pentru a putea fi alimentata cu gaz si de la butelie.

Suprafata din Sticla Cristal Schrott

Whirlpool GOA 6425 NB are o suprafata din sticla cristal, de culoare neagra, fabricata de renumita firma Schrott. Acest tip de sticla este foarte rezistenta la zgarieturi, socuri mecanice si termice. Este o sticla care se mai foloseste la multe modelele de plite electrice, datorita calitatilor pe care le are. Sticla este usor de intretinut si curatat cu o simpla laveta umeda datorita formei plate, comparativ cu plitele din metal/inox.

Dispozitive Electrice pentru Aprindere si Siguranta

Whirlpool GOA 6425 NB este dotata cu fise pentru aprindere electrica si un sistem de siguranta pentru intreruperea alimentarii cu gaz in cazul in care s-a stins flacara sau nu exista flacara. Aceste sistem de aprindere este simplu de folosit si usureaza pornirea arzatoarelor. Cand se doreste aprinderea unui arzator, se roteste butonul corespunzator la pozitia pentru flacara maxima si se apasa pentru actionarea sistemului de aprindere. Dupa aprinderea flacarii, se mai tine apasat aproximativ 5-10 secunde pentru „activarea” dispozitivului de siguranta dupa care se poate pune pe intensitatea dorita.

Gratare fonta

Arzator mare dublu Whirlpool GOA 6425 S

Arzator mare dublu Whirlpool GOA 6425 S

Fata de clasicele plite de aragaz, care au un singur gratar mare greu de manipulat si curatat, Whirlpool GOA 6425 NB are 2 gratare solide din fonta cu picioruse de cauciuc pentru protectia sticlei. Pentru ca sticla plitei este plana si nu exista o posibilitate de a centra gratarele, cei de la Whirlpool au realizat 2 ghidaje pe arzatorul cel mic pe care se poate centra gratarul din stanga. Dupa montarea primului gratar, gratarul din dreapta se monteaza foarte simplu in locasurile gratarului din stanga, astfel alinierea gratarelor este e fiecare data perfecta.

Montare

Plita Incorporabila Whirlpool GOA 6425 NB se monteza simplu pe un blat de MDF, compozit sau piatra. Pentru montare este necesara realizarea unui decupaj in blat, conform schitei de montare din pachet. Inainte de montarea plitei trebuie aplicata garnitura furnizata in pachet. In pachet mai sunt furnizate 4 cleme si suruburi de prindere si fixare sub blat. Daca sub plita nu este un cuptor, este necesara montarea unei polite, cu aprox. 5 cm mai jos, pentru protejarea plitei. 

 • Conectare la electricitate 

Plita vine cu un cablu electric lung de 85 cm, suficient pentru o priza aflata in apropriere, iar pentru conectare este necesara achizitionarea unui stecher cu impamantare.

Pentru a racorda plita la reteaua de gaz trebuie trebuie montate cotul si garnitura furnizate in pachet. Dupa ce s-a montat cotul metalic se poate racorda la gaz prin intermediul unui furtun din otel inoxidabil cu suprafata continua, cu o lungime maxima de maxim 2 metri. Pentru etanseizare, pe filete se poate pune banda de teflon pentru gaz sau clasicul calt cu pasta de etansare.

Punctele pozitive si negative pentru mixer vertical Tefal Infini Force HB866A38:

Pro: Aspect premium, fabricat din sticla Schrott usor de curatat si rezistenta la zgarieturi, se monteaza usor, gratare din fonta, aprindere electrica si protectie impotriva scurgerilor de gaz .

Contra: Sub fiecare arzator, probabil pentru a proteja termic sticla, se afla un inel metalic care este mai greu de curatat in caz ca se murdareste, ambele arzatoare de dimensiune medie (cele mai utilizate) se afla in partea din spate.

Concluzie: Whirlpool GOA 6425 NB are un aspect modern, este fabricata din materiale de calitate usor de intretinut si curatat. Whirlpool GOA 6425 NB are un raport calitate/pret excelent si poate fi achizitionata in mai multe culori. O achizitie excelenta pe care o recomand.

Verifica pret actualizat pentru Whirlpool GOA 6425 NB Plita Incorporabila Gaz.

Mai jos sunt principalele caracteristici tehnice pentru Whirlpool GOA 6425 NB Plita Incorporabila Gaz:

Caracteristici principale

 • Tip alimentare: Gaz
 • Numar arzatoare: 4
 • Pozitionare butoane: Frontal
 • Aprindere electrica: Da
 • Gratar: Da
 • Siguranta: Da

Arzatoare

 • Arzator WoK: 1
 • Arzator normal: 2
 • Arzator mic: 1
 • Putere arzator mic: 1 kW
 • Putere arzator normal: 1.65 kW
 • Putere arzator WoK: 3.5 kW

Date tehnice

 • Culoare: Negru
 • Material: Sticla Cristal Schrott
 • Material gratare: Fonta
 • Dimensiuni (IxLxA) cm: 4.9 x 59 x 51
 • Dimensiuni nisa (cm): 4.1 x 56 x 49
 • Lungime cablu de alimentare (m): 0.85
 • Greutate (Kg): 12.5

Verifica pret actualizat pentru Whirlpool GOA 6425 NB Plita Incorporabila Gaz.

Brosura prezentare Whirlpool GOA 6425 NB Plita Incorporabila Gaz.

Manual prezentare Whirlpool GOA 6425 NB Plita Incorporabila Gaz.

Site oficial Whirlpool GOA 6425 NB Plita Incorporabila Gaz.

sursa: tefal.ro

Magazine recomandate:

eMag, ElefantFlanco, SensoDays, evoMAG

Alte plite cu gaz de la Whirlpool recomandate:

Plita incorporabila Whirlpool GOA 6425 WH

Plita incorporabila Whirlpool GOA 6425 WH, Sticla Cristal, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Latime 59 cm, Culoare Alb

Vezi pret si detalii produs

Plita incorporabila Whirlpool GOA 6425 S

Plita incorporabila Whirlpool GOA 6425 S, Sticla Cristal, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Latime 60 cm, Culoare Quartz Light.

Vezi pret si detalii produs

Plita incorporabila Whirlpool iXelium Estetica Fusion GMF 6422 IXL

Plita incorporabila Whirlpool iXelium Estetica Fusion GMF 6422 IXL, Alimentare Gaz, 4 Arzatoare, Latime 59 cm, Aprindere electrica, Gratare fonta, Finisaj Inox.

Vezi pret si detalii produs

De asemenea, ai putea dori...