Whirlpool ACM800NE plita vitroceramica inductie

Whirlpool ACM800NE plita vitroceramica inductie

Whirlpool ACM800NE plita vitroceramica inductie, 3 Zone inductie, Comenzi Electronice Touch, Sticla Vitroceramica Neagra

Dupa cum se observa si in descriere, aceasta plita are 3 ochiuri pe care se poate gati. Unii gasesc acest lucru ca fiind un dezavantaj, dar mie mi se pare a fi arhisuficient pentru gatit. Rar se intampla sa gatesc pe 2 ochiuri. In definitiv, de cate ori ati gatit pe patru ochiuri in acelasi timp? Ca si finisaj, multi comercianti afiseaza ca fiind de categorie „premium”. Sincer, cam toate plitele vitroceramice electrice sau pe inductie arata „premium” in comparatie cu plitele clasice pe gaz sau cele electrice. Dar totusi, Whirlpool ACM800/NE, fata de alte firme din aceeasi categorie de pret, arata mult mai bine. Desenele care delimiteaza zonele de gatit si simbolurile panoului de comanda sunt de culoare titan (un argintiu mai inchis), cea ce le face sa nu „sara” in ochi foarte tare. Acest lucru nu se observa in imaginile postate pe internet. Delimitarea zonelor de gatit este realizata cu o linie punctata care, in opinia mea, arata mult mai bine fata de alte plite, iar in timp, daca aceste desene se vor scrijeli datorita uzurii, acest lucru nu se va observa foarte tare.

Recomand achizitionarea acestei plite de la eMag. Livrarea este rapida si au un serviciu de garantie excelent. Cel putin eu nu am avut pana acum probleme la inlocuirea sau repararea niciunui aparat achizitionat de la ei.

Verifica pret actualizat pentru Whirlpool ACM800NE plita vitroceramica inductie

Manual Utilizare Whirlpool ACM800NE plita vitroceramica inductie

sursa: whirlpool.ro

Magazine recomandate de unde poti achizitiona Whirlpool ACM800/NE:

Alte plite cu inductie Whirlpool recomandate:

Plita incorporabila 6th Sense Whirlpool ACM847BA

Plita Inductie Whirlpool ACM 847 BA

Plita Inductie Whirlpool ACM 847 BA

Plita incorporabila 6th Sense Whirlpool ACM847BA, Inductie, 4 Zone de gatit, Touch control, Latime 60 cm, Sticla Vitroceramica Neagra.

Whirlpool ACM847BA are 4 „arzatoare” cu functie Booster, dintre care 2 cu tehnologie Al Saselea Simnt si 2 cu functie FlexiCook. Plita mai dispune de functia mentinere temperatura fierbere si functia „Melting” cu ajutorul careia se poate topi ciocolata sau untul fara a se arde.

Vezi pret si detalii produs

Plita incorporabila Whirlpool ACM802

Plita incorporabila Whirlpool ACM802

Plita incorporabila Whirlpool ACM802

Plita incorporabila Whirlpool ACM802, 4 Zone Inductie, Touch Control, Negru, Latime 60 cm, Sticla Vitroceramica Neagra.

Whirlpool ACM802 are 4 „arzatoare” dintre care una cu functie Booster. Plita mai dispune de indicator caldura reziduala, sistem protectie copii si cronometru.

Vezi pret si detalii produs

Plita incorporabila Whirlpool ACM 828 LX

Plita incorporabila Whirlpool ACM 828 LX

Plita incorporabila Whirlpool ACM 828 LX

Plita incorporabila Whirlpool ACM 828 LX, Inductie, 4 Zone de gatit, Touch Control, Latime 60 cm, Sticla Vitroceramica Neagra.

Whirlpool ACM 828 LX are 4 „arzatoare” cu functie Booster si 2 zone cu functie FlexiCook. Plita mai dispune de indicator caldura reziduala, sistem protectie copii si cronometru.

Vezi pret si detalii produs

De asemenea, ai putea dori...