Uscator de par Remington D8700 PROtect

Uscator de par Remington D8700 PROtect

Uscator de par Remington D8700 PROtect cu Tehnologie ThermoCare, Functie Ionica si putere de uscare de 2100 W.

Remington D8700 este un uscator de par destinat uzului casnic, dar este dotat cu functii si calitati similare uscatoarelor de par profesioniste pentru saloane. Acest aparat face parte din gama „Pro” de la Remington si este unul din modelele de varf fabricate de aceasta companie.

Aspectul

Remington D8700 are un aspect modern si este fabricat din materiale de calitate. Aparatul este disponibil in combinatia de culori metalizate Turquoise si Aquatic Green. Manerul aparatului este mare, cu forma ergonomica, si poate fi tinut ferm in mana. Cablul de alimentare de 1,8 m este suficient de lung pentru uzul casnic. Prinderea cablului de corpul aparatului se realizeaza cu o prindere cauciucata tip palnie, pentru o protectie mai buna impotriva smulgerii si ruperii, si un inel pentru agatat.

Butoane comenzi Remington D8700

Butoane comenzi Remington D8700

Pe manerul aparatului se gasesc trei butoane solite si usor de accesat in timpul utilizarii aparatului. Sus se afla un buton rotund pentru aer rece care este activ doar in momentul in care este tinut apasat. La mijloc se afla un buton cu trei trepte de unde se poate regla caldura. In partea de jos a manerului se afla un buton similar de unde se poate porni aparatul si alege una din cele doua trepte de viteza.

Grila din spatele aparatului, unde se afla filtrul de aer, este mare si cromata, aceasta putand fi demontata usor pentru a fi curatat filtrul. Din pacate prinderea acestei grile se realizeaza cu ajutorul unei cleme identice cu cea folosita si la modelul AC8000. Recomand sa acorzi o atentie suplimentara cand demontezi acest capac care, din propria experienta, s-a rupt destul de usor.

Din fericire, comparativ cu modelul AC8000, prinderea de corpul aparatului a celor doua accesorii a fost imbunatatita. Prinderea difuzorului si a concentratorului se realizeaza printr-o mica insurubare, lucru ce face ca aceste accesorii sa fie fixate ferm de aparat.

Grila si filtru aer demontate - Remington-D8700

Grila si filtru aer demontate – Remington-D8700

Grila aer - Remington D8700

Grila aer – Remington D8700

Grila aer demontabila - Remington D8700

Grila aer demontabila – Remington D8700

Motor 2100 W de generatie noua  

Remington D8700 are un motor de generatie noua care, conform producatorului, are o durata de viata de 2 ori mai mare comparativ cu motoarele mai vechi. Acest uscator are si o eficienta mai buna, motorul de 2100 W dezvolta un flux de aer similar cu al unui motor standard de 2400 W. Din experienta proprie, motorul acestui uscator de par este mult mai silentios comparativ cu motorul de la uscatorul de par Remington AC8000.

Tehnologie ThermoCare

Uscatorul de par este dotat cu tehnologia ThermoCare care foloseste o temperatura mai scazuta la uscarea parului. Parul este protejat de temperaturile inalte si uscarea este rapida. Datorita acestei tehnologii, uscatorul de par Remington D8700 PROtect este ideal pentru utilizarea zilnica, fara a fi compromise performantele și puterea aparatului.

Grila ceramica Ionizata - Remington D8700

Grila ceramica Ionizata – Remington D8700

Functie Ionica

Remington D8700 este dotat cu o grila ceramica ionizata care, conform celor de la Remington, furnizeaza cu 90% mai multi ioni. Acesti ioni au un efect anti-static si fixeaza umezeala in firul de par oferind stralucire. Rezultatele acestei functii se pot observa imediat prin faptul ca nu se mai electrizeaza parul in timpul uscarii.

Inel PROtect cu Cheratina, Uleiuri de Argan si Macadamia

Inel PROtect - Remington D8700

Inel PROtect – Remington D8700

Uscatorul de par este dotat cu un inel PROtect care, conform celor de la Remington, „are un amestec inovativ format din Cheratina, Uleiuri de Argan si Macadamia, pentru a te ajuta sa o obtii un par extrem de stralucitor si cu un aspect sanatos”. Acest inel protejeaza parul de caldura uscata.

Inel PROtect demontat - Remington D8700

Inel PROtect demontat – Remington D8700

Inelul este demontabil, iar cei de la Remington sustin ca tine aproximativ 3 luni daca aparatul este folosit zilnic. Inelul poate fi dat jos si folosit mai rar pentru a prelungi valabilitatea acesatuia.

Personal, cred ca acest inel este mai mult marketing, sau rezultatele sunt imperceptibile si nu se vad cu ochiul liber. Nu contest calitatile acestui inel, dar nu pot sa-mi dau seama cum se pot introduce intr-o bucatica de plastic, cheratina si uleiuri de argan si macadia, iar acestea sa fie eliberate pe firul de par in timpul utilizarii.

Garantie 5 ani + 1 an - Remington D8700

Garantie 5 ani + 1 an – Remington D8700

Garantie 5 ani + 1 an

Uscatorul de par are o garantie standard de 5 ani plus 1 an oferit de cei de la Remington daca inregistrezi aparatul pe site-ul lor oficial:

remington-europe.com/register

Despachetare uscator de par Remington D8700 PROtect

Imediat dupa ce ridici cutia aparatului, realizezi cat de usoara este si ce greutate mica are acest uscator de par. Initial m-am intebat daca in interior se afla produsul pe care l-am comandat. Acest lucru m-a determinat sa desfac cutia in fata curierului pentru a verifica continutul ei. Totul a fost in regula,  dar in momentul in care iei uscatorul de par in mana iarasi esti consternat si te intrebi daca acesta are motor.

In interiorul cutiei se afla aparatul cu cele doua accesorii, difuzorul si concentratorul, un manual sumar de utilizare si centrele de service autorizate.

Cutie Uscator de par Remington D8700

Cutie Uscator de par Remington D8700

Ce se afla in pachet Remington D8700

Ce se afla in pachet Remington D8700

Despachetare Remington D8700

Despachetare Remington D8700

Mai jos am sa enumar punctele pozitive si negative pentru uscator de par Remington D8700:

Pro: In ciuda dimensiunilor mari, Remington D8700 este usor de manevrat si tinut in mana. Este dotat cu motor de generatie noua puternic si silentios, cu durata de viata lunga. Aparatul are grilaj ceramic cu functie ionica pentru efect antistatic. Usuca rapid si are aspect modern.

Contra: Pentru persoanele cu brate si maini mici, dimensiunea uscatorului este un pic cam mare, iar uscatorul poate fi mai dificil de tinut si manevrat in timpul utilizarii.

Concluzie: Remington D8700 are putere si functii similare cu uscatoarelor de par folosite in saloanele profesionale. Calitatea finisajului, greutatea mica, aspectul modern, rapiditatea de uscare, faptul ca nu arde parul, functia ionica cu efect antistatic si pretul accesibil, sunt suficiente motive care recomanda alegerea acestui uscator. Uscator de par Remington D8700 PROtect are un raport calitate/pret excelent si recomand achizitionarea lui.

Magazine recomandate de unde poti achizitiona Uscator de par Remington D8700:

Mai jos aveti cateva caracteristici tehnice pentru uscator de par Remington D8700 PROtect:

Caracteristici generale

 • Putere (W): 2100
 • Trepte viteze: 2
 • Nivele de temperatura: 3
 • Cablu alimentare (m): 1.8
 • Dispozitiv de agatare: Da
 • Culoare: Turquoise / Aquatic Green

Accesorii si functii

 • Functie ionica: Da
 • Functie aer rece: Da
 • Concentrator de aer: Da
 • Difuzor pentru volum: Da

Dimensiuni

 • Inaltime: 29,5 cm
 • Latime: 22,5 cm
 • Adancime: 8,5 cm
 • Greutate cu cablu inclus si fara accesorii: 575 g

Verifica pret actualizat pentru uscator de par Remington D8700.

Manual utilizare uscator de par Remington D8700 PROtect

Site oficial Uscator de par Remington D8700 PROtect:  remington-europe.com

Alte uscatoare de par recomandate:

Uscator de par Remington PROluxe AC9140

Uscator de par Remington PROluxe AC9140, 2400 W, Motor AC, 3 trepte temperatura, 2 viteze, Jet de aer rece, 2 concentratoare, Difuzor, Culoare Alb .

Remington PROluxe AC9140 are functie Ionizare, Tehnologie OPTIheat si Functie PRO+ Style Shot.

Valera Swiss Silence Jet SXJ 8600 RC

Valera Swiss Silence Jet SXJ 8600 RC, Putere 2400 W, Motor Long-Life, 3 Setari temperatura, 2 Setari viteza, Culoare Gri .

Uscator Valera Swiss Silence Jet SXJ 8600 RC are functie Ionizare, este dotat cu Tehnologie Airflow, Cablu SuperFlex de 3 M cu Rotocord si Sistem de incalzire cu fir ondulat.

Uscator de par Profesional BabylissPro Rapido 7000IE

Uscator de par Profesional BabylissPro Rapido 7000IE, Putere 2200 W, 6 trepte, Culoare Negru.

BabylissPro are functie Ionizare si Buton Turbo ce creste fluxul de aer 12 nivele temperatura si viteza (max 194km/h).

De asemenea, ai putea dori...