Uscator de par Remington AC8000 Keratin Therapy Pro

Uscator de par Remington AC8000

Uscator de par Keratin Therapy Pro Dryer Remington AC8000 cu Functie Ionica si 2200 W.

Motivul pentru care am ales Remington AC8000 a fost pentru ca am dorit intodeauna un uscator similar cu cele folosite in saloanele de coafura profesionale si care sa nu-mi mai incurce parul.  Remington AC8000 este un uscator de par puternic, cu un design placut, modern, si usuca parul foarte repede fara sa-l arda.

Fata de uscatoarele de par mai ieftine, acest uscator nu arde scalpul si parul. Accesoriile si finisajele sunt de o calitate buna. Cu sigurata acest uscator de par inspira faptul ca va avea o durata lunga de viata. Garantia oferita de producator pentru acest uscator este de 2 ani.

 

Motor puternic si consum maxim de 2200 W

Butoane reglare caldura si putere Remington AC8000

Butoane reglare caldura si putere Remington AC8000

Acest uscator de par ofera o uscare foarte rapida a parului si rezultate profesionale datorita motorului puternic. Un dezavantaj al acestui motor il constituie faptul ca este mare rezultand un uscator de dimensiuni mai mari. Uscatorul are trei trepte de reglaj pentru caldura. Pe treapta doi, aerul este la o temperatura suportabila uscand eficient parul. La modele mai ieftine exista doar o treapta de caldura la care de obicei aerul se incinge foarte tare si arde parul.

 

Un dezavantaj al acestui uscator de par este dimensiunea si zgomotul mare. Dimensiunea mare, ca si cum ar fi construit numai pentru saloane de coafura, nu pentru uz personal, face dificila folosirea lui de catre persoanele cu maini mai mici. Eu m-am adaptat si tin uscatorul de „gat”, nu de maner. Este mult mai simplu de manevrat. Zgomotul produs este mare, mai ales la viteza maxima. Zogomotul nu este foarte deranjant pentru persoana care isi usuca parul ci mai mult pentru cei din jur. Solutia simpla a fost sa inchid usa la baie sau la camera in timp ce-mi usuc parul.

Functie Ionica

Remington AC8000 este dotat cu functie ionica care are un efect antistatic si confera stralucire parului. Efectele functiei ionice se va imediat, parul este mai stralucitor si nu se mai incurca, iar acest lucru este cel mai vizibil din primele zile de folosire.

Invelis ceramic cu Keratina Remington AC8000

Invelis ceramic cu Keratina Remington AC8000

Invelis ceramic cu Keratina

Remington AC8000 este dotat cu invelisul ceramic avansat cu Keratina care se transfera parului in timpul coafarii. Conform celor de la Remington, Keratina este un ingredient esential pentru a avea un par puternic si sanatos. Grila ceramica superioara cu Keratina cred ca este mai mult marketing si nu am simntit sau vazut diferente pana acum. Este posibil ca acesta grila ceramica cu Keratina sa functioneze, dar rezultatele sunt imperceptibile si nu se vad cu ochiul liber.

Mai jos am sa enumar punctele pozitive si negative pentru Uscator de par Remington AC8000:

Pro: Are functie ionica, tratament cu Keratina, posibilitate de reglare al temperaturii, al puterii si cel mai important nu arde sau electrizeaza parul. Putere de uscare mare, aspect modern si cablu rasucibil.

Contra: Dimensiunea uscatorului este mare cea ce il face greu de manevrat in timpul utilizarii.

Concluzie: Remington AC8000 are putere si functii similare uscatoarelor folosite in saloanele profesionale la un pret rezonabil. Calitatea finisajului, aspectul, rapiditatea de uscare, faptul ca nu arde si incurca parul, sunt motive pentru care recomand acest uscator. Are un raport calitate/pret excelent si recomand achizitionarea lui.

Magazine recomandate de unde poti achizitiona Uscator de par Remington AC8000:

Mai jos aveti cateva caracteristici tehnice pentru Uscator de par Remington AC8000:

Model si origine Remington AC8000

Model si origine Remington AC8000

Caracteristici generale

 • Putere (W): 2200
 • Trepte viteze: 2
 • Nivele de temperatura: 3
 • Dispozitiv de agatare: Da
Caracteristici speciale:
 • Concentrator ingust de 7 mm
 • Concentrator pentru uscare rapida de 11 mm
 • Grilaj detasabil
 • Usor de curatat
 • Functie ionica: Da
 • Functie aer rece: Da
 • Concentrator de aer: Da
 • Difuzor pentru volum: Da

Altele:

 • Conditionare ionica cu flux de ioni
 • Grila ceramica superioara cu Keratina
 • Cablu rasucibil de 1,8 m
 • Garantie 5 ani

Caracteristici tehnice:

 • Culoare: Maro
 • Altele: Motor AC

Verifica pret actualizat pentru Uscator de par Remington AC8000.

Manual utilizare Uscator de par Remington AC8000

sursa:  remington-europe.com

Alte uscatoare de par recomandate:

Uscator de par Remington PROluxe AC9140

Uscator de par Remington PROluxe AC9140, 2400 W, Motor AC, 3 trepte temperatura, 2 viteze, Jet de aer rece, 2 concentratoare, Difuzor, Culoare Alb .

Remington PROluxe AC9140 are functie Ionizare, Tehnologie OPTIheat si Functie PRO+ Style Shot.

Valera Swiss Silence Jet SXJ 8600 RC

Valera Swiss Silence Jet SXJ 8600 RC, Putere 2400 W, Motor Long-Life, 3 Setari temperatura, 2 Setari viteza, Culoare Gri .

Uscator Valera Swiss Silence Jet SXJ 8600 RC are functie Ionizare, este dotat cu Tehnologie Airflow, Cablu SuperFlex de 3 M cu Rotocord si Sistem de incalzire cu fir ondulat.

Uscator de par Profesional BabylissPro Rapido 7000IE

Uscator de par Profesional BabylissPro Rapido 7000IE, Putere 2200 W, 6 trepte, Culoare Negru.

BabylissPro are functie Ionizare si Buton Turbo ce creste fluxul de aer 12 nivele temperatura si viteza (max 194km/h).

De asemenea, ai putea dori...