Televizor Smart Android LED 3D Philips 49PUS7100-12

Televizor Smart Android LED 3D Philips 49PUS7100-12

Televizor Smart Android LED 3D Philips 49PUS7100-12, Diagonala 123 cm, Rezolutie 4K Ultra HD

Philips 49PUS7100-12 face parte din a doua generatie de Televizoare Smart cu Android de la Philips, gama 7000, generatia 2015. Acest Smart TV are o rama subtire de culoare argintie cu un aspect elegant si modern. Suportul televizorului este format din 2 picioare de metal, elegante si suple, ce dau impresia ca televizorul pluteste in aer chiar si cand acesta este asezat pe dulap.

Televizoarele din gama 7000 au un processor Quad Core cu ajutorul caruia ruleaza foarte bine ultima versiune a sistemului de operare Android™ 5.0 (Lollipop) si toate aplicatiile preinstalate ale acestuia.

Spatiul de stocare este de 16GB dar poate fi usor extins prin conectarea unui stick de memorie in unul din cele 3 porturi USB ale televizorului. Rezolutia 4K Ultra HD si rata de refresh de 800 Hz transforma acest „televizor” intr-o „tableta” uriasa, ideala pentru rularea aplicatiilor si jocurilor optimizate pentru a fi rulate si jucate pe TV, disponibile pe Google Play.

Philips 49PUS7100-12 are Wi-Fi Integrat si este pregatit pentru a primi semnal GoogleCast de la toate dispozitivele care utilizeaza aceasta functie. Continutul transmis al acestor dispozitive este redat pe televizor. Nu mai ai nevoie de alte cabluri sau de o alta consola de jocuri. Te poti juca pe acest televizor folosind un controler wireless. Producatorii de console, cum ar fi Nintendo, Xbox si PlayStation, au acum o concurenta puternica la jocurile „light” care pot rula pe aceste smartTV-uri, tablete sau smartphone-uri. Acestia vor trebuii sa-si schimbe strategia pentru a ramane pe piata.

Principalele functii descrise mai jos transforma Philips 49PUS7100-12 intr-o tableta uriasa asezata pe dulap sau agatata de peretele camerei .

Android TV

Philips 49PUS7100-12 vine preinstalat cu ultima versiune de system de operare Android™ 5.0 (Lollipop). Smart TV-ul are o interfata mult mai prietenoasa si acces la continut nelimitat de la Google Play. Pe acest Smart TV poti descarca si folosi aplicatiile preferate sau naviga pe internet cu browersul Google Chrome.

Google Cast

Acest Smart TV are functia Google Cast care ajuta la interactionarea cu dispozitivele smart compatibile. Printr-o apasare de buton poti vedea continutul de pe telefonul sau tableta ta direct pe ecranul televizorului. Mai mult de atat poti folosi dispozitivul tau smart in timp ce continutul ruleaza pe tv.

Google Play

Cu Google Play™ ai acces la aplicatii si jocuri optimizate pentru a fi rulate si jucate pe TV. Nu sunt necesare cabluri sau console de jocuri. Te poti juca folosind un controler wireless fara a mai avea  cabluri prin camera.

Quad Core + Android

Procesorul Philips Quad Core este suficient de puternic pentru a rula ultima versiune de Android si aplicatiile disponibile pentru acest televizor. Aplicatiile si jocurile rulate sunt fluente, fara imagini sacadate.

Google Voice Search

Cu ajutorul vocii, comunicarea cu TV-ul este mai simpla si mai distractiva. Google Voice functioneaza cel mai bine in limba engleza. Cu o simpla apasare pe butonul de voce de pe telecomanda aceasta functie poate fi activate. Cu Google Voice poti cauta prin aplicatii sau pe internet vorbind in microfonul de pe telecomanda.

Ambilight

Philips 49PUS7100-12 are Ambilight 2 (doar cele doua laterale ale televizorului sunt illuminate cu LED-uri), o tehnologia gasita doar la televizoarele Philips. Cu Ambilight, utilizarea televizorului, aplicatiilor si jocurilor devine mai placuta si creaza impresia ca unui televizor mult mai mare. Personal, gasesc aceasta functie foarte folositoare noaptea, atunci cand Ambilight creaza o atmosfera placuta si o trecere mai blanda, prin iluminarea peretelui din spatele televizorului, de la intunericul din camera la lumina ecranului. La un televizor obisnuit, pe intuneric, de cele mai multe ori te dor ochii de la contrastul mare dintre lumina intensa a ecranului si ambientul intunecat al camerei.

Telecomanda inteligenta

Cu noua telecomanda inteligenta de la Philips poati naviga mult mai rapid prin meniuri si aplicatii. Telecomanda are Swipe Touchpad, cursor activat la atingerea butonului OK, senzor gyroscopic, tastatura full QWERTY pe spate pentru introducerea cu usurinţă a unui text si microfon pentru comenzile vocale. Telecomanda are tot ce este necesar pentru controlarea TV-ul si aplicatiilor Android intr-un mod mai usor.

Mai jos am sa enumar punctele pozitive si negative pentru Televizor Smart Android LED 3D Philips 49PUS7100-12:

Pro: Ecran mare cu rezolutie 4K UHD si imagine exceleta, culori vii si placute, aspect placut modern cu tehnologia Ambilight, picior metalic elegant, WiFi integrat, Google Cast, sistem de operare Android™ 5.0 (Lollipop) si posibilitate instalare aplicatii de pe Google Play, telecomanda inteligenta cu microfon, tastatura si senzor gyroscop excelent pentru folosirea telecomenzii la jocuri.

Contra: Lipsa tehnologiei Ambilight pe toate cele patru laturi ale ecranului, pretul mult prea mare pentru moment.

Concluzie: Televizor Smart Android LED 3D Philips 49PUS7100-12 este un SmartTV cu un ecran excelent, aspect placut, iar aplicatiile si jocurile care nu sunt consumatoare de resurse in exces, se misca perfect, fluent. Cu GoogleCast se poate conecta orice dispozitiv compatibil la acest televizor. Achizitionat la promotie, Philips 49PUS7100-12 are un raport calitate/pret mai realist si merita cumparat.

 

Accesorii recomandate:

Suport TV de perete A+ SP44T

Suport TV de perete A+ SP44T
Recomandat pentru televizoare cu diagonala intre 32″-55″.

Cablu A+ Premium High-Speed HDMI 1.4V

Cablu A+ Premium High-Speed HDMI 1.4V
Lungime 2 m, Ethernet, 3D, gold-plated.

Caracteristici tehnice pentru Televizor Smart Android LED 3D Philips 49PUS7100-12:

Verifica pret actualizat pentru aparat de curatat cu abur Philips FC7028-01.

sursa:  philips.ro

Alte televizoare Smart Android LED 4K de la Philips:

Televizor LED Smart Android 3D Philips 48PUS7600-12

Televizor LED Smart Android 3D Philips 48PUS7600/12, cu diagonala de 121 cm si rezolutie 4K Ultra HD.

Philips 48PUS7600/12.

Vezi pret si detalii produs

Televizor LED Smart Android Philips 49PUS7150-12

Televizor LED Smart Android Philips 49PUS7150/12, cu diagonal de 123 cm si rezolutie 4K Ultra HD.

Philips 49PUS7150/12.

Vezi pret si detalii produs

Televizor LED Smart Android Philips 40PUH6400-88

Televizor LED Smart Android Philips 40PUH6400/88 cu diagonala 102 cm si rezolutie 4K Ultra HD.

Philips 40PUH6400/88 .

Vezi pret si detalii produs

De asemenea, ai putea dori...