Supermarket online la tine acasa

Supermarket online la tine acasa

Supermarket online la tine acasa

Supermarket online la tine acasa

O veste buna pentru iubitorii de cumparaturi online. Nici nu a trecut mult timp de cand am prevestit ca cei de la eMag cu siguranta se gandesc sa vanda produse alimentare online si iata acest lucru s-a intamplat. Recent au lansat o sectiune care se numeste Supermarket la tine acasa in colaborare cu Mega Image. Sunt disponibile pentru cumparare online practic toate produsele pe care Mega Image le comercializeaza in magazinele sale. Anumite produse cum ar fi legumele, fructele, produsele din carne si lactatele nu se pot livra momentan in toate orasele din tara dar se pot comanda online si vor fi disponibile pentru a fi ridicate din magazinele Mega Image. Promisiunea este ca acest lucru va fi remediat in curand si toate produsele Mega Image vor putea fi livrate oriunde in tara (probabil cand logistica va fi pusa la punct – automobile frigorifice!?).

Livrarea produselor se face la client acasa in maxim 24 ore de la plasarea comenzii iar transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei. In momentul in care plafonul pentru gratuitatea livrarii va scadea de la 300 lei la 5o lei acest magazin v-a deveni cu adevarat un concurrent al supermagazinelor clasice. Preturile produselor online sunt similar cu a altor magazine de tip supermarket.

Acest serviciu va fi un avantaj foarte mare pentru cei care nu stau in apropierea unui centru commercial si locuiesc in comunele si satele de langa orasele mai mari. Faptul ca nu mai trebuie sa te deplasezi cativa kilometri pana la un astfel de supermagazin va fi o economie majora de timp si bani cheltuiti pentru deplasare. Pentru moment cele mai populare produse comandate prin aceast magazine online cu siguranta vor fi produsele ambalate.  Produsele varsate vor trebui sa fie sortate si ambalate ca sa poata fi cumparate online. Pentru legume si carnuri va trebui sa treaca ceva timp pana sa devina mai populare si lumea sa capete incredere sa le comande online. Datorita faptului ca aceste produse nu sunt identice intre ele ca cele ambalate majoritatea cumparatorilor cu siguranta vor prefera in continuare sa le aleaga personal aceste produse din magazine.

Compania este intr-o expansiune continua a magazinului online si singurule lucruri ramase necomercializate sunt produsele de bricolaj, mobila, produsele agricole, bilete avion, bilete de spectacole, automobilele si imobiliarele.

Succes la cumparaturi cu Supermarket online la tine acasa!

De asemenea, ai putea dori...