Storcator fructe legume Zelmer JE1200-5

Storcator fructe legume Zelmer JE1200-5

Storcatorul fructe legume Zelmer JE1200-5, Consum 500 W, Recipient 1.5 l, 2 Viteze + Pulse, Tub de alimentare XXL, Culoare Alb

Storcatorul fructe legume Zelmer JE1200-5 este un storcator foarte puternic in ciuda motorului de doar 500W. Chiar am fost surprins de puterea acestui storcator. Teama ca motorul mic ar afecta puterea de stoarcere a fost spulberata odata cu folosirea acestui storcator. Stoarce fara probleme radacinoase cum ar fi sfecla rosie, morcovul, pastarnacul si patrunjelul. Designul este placut, compact, cu o calitate a finisajelor foarte buna. Un storcator care nu ar trebuii sa lipseasca din bucataria iubitorilor de sucuri naturale. Storcatorul este dotat cu un tub mare de alimentare ce denota puterea lui de stoarcere. Mere medii, ca dimensiune, pot fi introduse intregi in storcator. Recomand ruperea si aruncarea coditelor inainte de introducerea merelor. Zelmer JE1200-5 vine cu un vas care separa, nu cu foarte mare eficienta, spuma de restul sucului. Personal, folosesc mai rar acest vas pentru simplu motiv ca este inca o piesa care trebuie spalata. Cu accesoriile din pachet, Zelmer JE1200-5, devene un adevarat robot de bucatarie. Printre accesorii se gasesc: un blender (vas pentru mixare coctailuri), un malaxor cu cutit si disc pentru taiat, sectionat, macinat si un accesoriu de macinat cafea. Pentru cei care au deja in dotare un blender, o rasnita de cafea sau un tocator, exista si o varianta mai ieftina a acestui blender fara accesorii – Zelmer JE1200.

Partea negativa a acestui storcator de fructe, regasita de altfel si la toate celalate storcatoare, este numarul de piese care trebuiesc curatate in urma folosirii lui. Sita se infunda destul de repede si poate fi folosita doar pentru producerea a aproximativ 500 ml de suc (in functie de tipul de fructe sau legume stoarse) dupa care trebuie curatata pentru a putea stoarce eficient si alte fructe sau legume. Peria din dotare pentru curatarea sitei este de foarte mare ajutor la acest capitol. Acesta problema se regaseste si la alte storcatoare. O caracteristica care lipseste, este lipsa posibilitatii de a putea inchide „ciocul” pentru a prevenii curgerea sucului cand nu se afla un recipient sub el. Acest mic inconvenient se poate rezolva usor cu ajutorul unei lavete.

In concluzie, recomand storcatorul de fructe si legume Zelmer JE1200-5 pentru raportul calitate-pret foarte bun si puterea lui de stoarcere. Designul si calitatea finisajelor este foarte buna. Raport calitate/pret excelent.

Mai jos aveti cateva caracteristici tehnice pentru Storcator fructe legume Zelmer JE1200-5:

Caracteristici principale
  • Tip aparat: Storcator de fructe
  • Putere (W): 500
  • Recipient pentru pulpa: Da
  • Capacitate recipient pulpa: 1.5 l
  • Capacitate recipient suc: 0.9 l
  • Tub larg: Da
  • Trepte viteze: 2
Functii si accesorii
  • Sita din inox: Da
Caracteristici tehnice
  • Culoare: Alb
  • Material carcasa: Plastic

Verifica pret actualizat pentru Storcator fructe legume Zelmer JE1200-5.

Manual utilizare Storcator fructe legume Zelmer JE1200-5
Prezentare Storcator fructe legume Zelmer JE1200-5

De asemenea, ai putea dori...