Samsung RB29HSR2DSA-EF combina frigorifica Full NoFrost

Samsung RB29HSR2DSA-EF combina frigorifica Full NoFrost

Samsung RB29HSR2DSA-EF combina frigorifica Full NoFrost, Capacitate 289 l, Clasa energetica A+, Inaltime H 178, Finisaj exterior Argintiu.

Samsung RB29HSR2DSA-EF este o combina frigorifica Full NoFrost fabricata de cei de la Samsung si dotata cu un compresor de generatie noua Digital Inverter. Combina frigirifica are o capacitate totala de 289 litri, suficienta pentru o familie de 2 sau 3 persoane, iar datorita pretului accesibil a devenit un model bine vandut.

Aspectul

Primul lucru pe ca il remarci cand vezi combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA-EF este calitatea foarte buna a finisajelor. Frigiderul are un aspect modern, cu usi din inox antiamprenta, usor de intretinut, si manere frumos ascunse in cele doua usi ale aparatului.

Frigiderul permite schimbarea sensului de deschidere al usilor, in functie de optiunea utilizatorului, pe stanga sau pe dreapta. Manerele se pot folosi pentru deschiderea usilor pe ambele parti, fara a fi nevoie de mutarea lor.

Samsung RB29HSR2DSA-EF este livrat cu usile montate pe partea dreapata, iar in pachet sunt toate piesele necesare pentru montarea acestora pe partea stanga. Instructiunile de montare se gasesc in manualul utilizatorului, iar schimbarea lor dureaza aproximativ 15 minute si poate fi facuta cu usurinta de o singura persoana.

Aparatul este impartit in doua compartimente, cel de sus pentru frigider iar cel de jos pentru congelator. Frigiderul este incapator, bine compartimentat, si cu cateva optiuni limitate de personalizare a spatiului interior pentru cei care doresc acest lucru.

Pe langa clasicul compartiment pentru fructe si verdeturi, in interiorul frigiderului se gasesc trei rafturi de scicla din care unul este glisant. Pe usa frigiderului se afla 2 rafturi mari fixe si 2 rafturi mici care se pot muta mai sus sau mai jos. Congelatorul are  trei lazi incapatoare care se pot scoate in intregime.

Samsung RB29HSR2DSA-EF are un panou pentru comenzi de tip tactil (touch) de la care se poate regla temperatura frigiderului si a congelatorului. Iluminarea interioara a frigiderului se realizeaza cu ajutorul becurilor de tip LED.

Compresor Digital Inverter

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA-EF este dotata cu un compresor Digital Inverter cu o garantie de 10 ani oferita de cei de la Samsung. Un compressor clasic are o singura viteza. Acesta porneste si se opreste in functie de necesitatile de racier ale aparatului. Compresorul Digital Inverter de la Samsung are 7 viteze, fiecare folosita in functie de necesitatile de racire ale aparatului. Datorita acestui compresor, racirea aparatului se realizeaza mai repede, se reduce uzura si zgomotul, iar consumul de energie electric este mai redus. Conform celor de la Samsung, racirea alimentelor, de la 25 °C la 7 °C, dureaza cu 4,5 ore mai putin in comparatie cu frigiderele care au un compressor classic.

Tehnologie racire No Frost

Samsung RB29HSR2DSA-EF este dotat  cu tehnologia Full No Frost. Datorita tehnologiei No Frost, alimentele pot fi pastrate mai mult timp, nu se mai formeaza gheta in compartimentul congelatorului, iar aparatul poate fi intretinut mult mai usor.

Sertar glisant Easy Slide

Samsung RB29HSR2DSA-EF este dotat cu un sertar glisant „Easy Slide” cu scopul de a oferi un acces mai usor alimentelor aflate in spatele frigiderului. Raftul gliseaza usor in exterior datorita valamalelor rotative pe care este fixat.

Punctele pozitive si negative pentru Samsung RB29HSR2DSA-EF:

Punctele pozitive si negative pentru Samsung RB29HSR2DSA-EF:

Pro: Aspect modern, fabricat din materiale de calitate, tehnologie Full NoFrost si compresor Digital Inverter, pret mic, finisaj exterior usi inox antiamprente usor de curatat si manere incastrate.

Contra: Frigiderul are optiuni limitate de personalizare a spatiului interior.

Concluzie: Samsung RB29HSR2DSA-EF este o combina frigorifica ideala pentru o familie de aproximativ 3 persoane, are un aspect modern, este fabricata din materiale de calitate, este dotat cu tehnologia NoFrost si compresor Digital Inverter la un pret accesibil. Recomand acest produs. Raportul calitate/pret este excelent.

Verifica pret actualizat pentru Samsung RB29HSR2DSA-EF.

Mai jos sunt principalele caracteristici pentru Samsung RB29HSR2DSA-EF:

Manual utilizare Samsung RB29HSR2DSA-EF combina frigorifica Full NoFrost.

Site oficial Samsung RB29HSR2DSA-EF combina frigorifica Full NoFrost.

sursa: samsung.com/ro

Produse recomandate pentru frigider:

Magazine recomandate de unde poti achizitiona Samsung RB29HSR2DSA-EF combina frigorifica Full NoFrost:

Alte combine frigorifice recomandate:

Combina frigorifica Samsung RS7778FHCSR

Combina frigorifica Samsung RS7778FHCSR Side by Side, tehnologie No Frost, capacitate 543 l, Clasa A++, culoare Inox.

Samsung RS7778FHCSR are un aspect premium, este dotat cu tehnologia Total No Frost, are dispenser pentru apa si gheata.

Combina Frigorifica Bosch KAG90AI20

Combina Frigorifica Bosch KAG90AI20 Side by Side, tehnologie No Frost, capacitate 522 l, Clasa A+, H 177 cm , culoare Inox Antiamprenta.

Bosch KAG90AI20 are un aspect premium, este dotat cu tehnologia Total No Frost si are dispenser pentru apa si gheata.

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA 6th Sense Fresh Control Supreme, Capacitate 312 l, Clasa energetica A+, Full No Frost, Inaltime H 188.5 cm, Finisaj Inox.

Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA este dotat cu tehnologia Al 6lea Simt pentru Controlul Prospetimii, cu filtru antibacterian Microban si sistem de dezghetare automat.

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, Capacitate 331 l, Clasa energetica A+, Inaltime 201 cm, Finisaj Alb.

Beko DBK 386 WDR+ este dotat cu dispenser de apa, panou comenzi digital cu inregistrare vocala pentru mesaje, garnitura si maner usa cu protectie antibacteriana, Active Fresh Blue Light pentru cresterea duratei de conservare a legumelor si a fructelor.

De asemenea, ai putea dori...