Samsung NV75K5571RS-OL cuptor incorporabil

Samsung NV75K5571RS-OL cuptor incorporabil Dual Cook multifunctional, Capacitate 75 l, Clasa energetica A, Autocuratare pirolitica, Finisaj Inox antiamprenta

Samsung NV75K5571RS-OL este un cuptor electric incorporabil dotat cu tehnologie de autocuratare pirolitica. Acest cuptor are o cavitate mare de 75 litri, ideala pentru gatirea mai multor tipuri de mancare in acelasi timp. Samsung NV75K5571RS-OL este unul dintre putinele cuptoare disponibile in comert care sunt dotate cu doua zone de gatit cu reglare independenta a temperaturii.

Aspectul

Samsung NV75K5571RS-OL are un aspect modern cu un finisaj exterior realizat din inox antiamprenta si sticla. Panoul frontal contine un ecran tactil de tip LED iluminat cu albastru. Ecranul este simplu de folosit si contine text si pictograme intuitive. Pe acest ecran sunt afisate toate detaliile legate de timpul si temperatura programului ales, iar prin simpla atingere acesta poate fi personalizat. Ecranul este incadrat in stanga si dreapta de doua butoane de tip push-up de la care se poate selecta modul de incalzire al cuptorului si se poate regla temperatura sau naviga in meniul cuptorului.

Usa este dotata cu 4 foi de sticla, usor de demontat si curatat, ce asigura o temperatura joasa si sigura in exterior cand se deruleaza functia de autocuratere pirolitica.

Doua zone pentru gatit Samsung NV75K5571RS-OL

Doua zone pentru gatit Samsung NV75K5571RS-OL

Doua zone de gatire Dual Cook+

Samsung NV75K5571RS-OL este dotat cu doua zone de gatire Dual Cook+, care pot fi utilizate separat sau impreuna. Cuptorul vine dotat cu o tava speciala care delimiteaza cele doua zone si face posibila gatirea pe doua nivele la temperaturi diferite. In momentul instalarii acestei tavi, cuptorul activeaza automat zona superioara pentru gatit. Prin selectarea unei  singure zone de gatit, conform celor de la Samsung, se reduce consumul de energie electrica folosit. Cuptorul este dotat cu dou becuri interioare pentru iluminarea optima a celor doua zone de gatit.

Chiar daca tehnologia Dual Cook+ ofera posibilitatea gatirii simultane in doua compartimente cu temperaturi diferite, trebuie sa tii cont de faptul ca diferenta de temperatura dintre cele doua zone nu poate fi foarte mare. Astfel, daca compartimentul inferior este reglat la 250 de grade, cel superior nu poate fi reglat la o temperatura mai joasa de 170 de grade. Daca compartimentul inferior este reglat la 120 de grade cel superior poate fi reglat intre 90 si 160 de grade. Acest lucru nu este posibil pentru simplu fapt ca acesta se incalzeste datorita temperaturii mari din compartimentului inferior. Mai multe detalii se pot citi in manualul de utilizare al aparatului.

Functie „Guide Lighting Control”

Functia Dual Cook+ este insotita si de functia „Guide Lighting Control”. Aceasta este practic un asistent culinar virtual care te ghideaza pe ecran cum sa reglezi cuptorul si ce zona sa folosesti in functie de mancarea care trebuie preparata. Aceasta functie iti sugereaza in detaliu ce temperatura trebuie reglata, timpul de gatire pe care trebuie sa-l selectezi si cand trebuie sa folosest functia de autocuratare a cuptorului.

Cuptorul este dotat cu 50 de retete automate pentru utilizatorii fara experienta. Odata selectata o reteta cuptorul v-a regla automat toti parametric cuptorului in functie de acea reteta.

Auto-curatare prin piroliza Samsung NV75K5571RS-OL

Auto-curatare prin piroliza Samsung NV75K5571RS-OL

Functie auto-curatare cu abur sau prin piroliza

Samsung NV75K5571RS-OL are functie de auto-curatare cu abur recomandata atunci cand nivelul de murdarie este redus. Utilizarea acestei functii este simpla, se adauga 400 ml de apa pe fundul cuptorului si se activeaza functia de auto-curatare cu abur din meniul cuptorului.

Samsung NV75K5571RS-OL mai este este dotat cu un sistem de auto-curatare prin piroliza care mentine cuptorul curat fara a mai fi necesara frecarea. Cand functia de autocuratare este activata, sistemul supraincalzeste cavitatea cuptorului la o temperatura mare pentru a arde grasimile si reziduurile ramase de la gatit. In urma ciclului de autocuratare rezulta o cantitate mica de cenusa care se poate sterge foarte usor cu o laveta. Pentru aceasta functie exista 3 trepte de curatare in functie de gradul de murdarie din interior. Din pacate, contrar a cea ce sugereaza imaginea laterala oferita de cei de la Samsung, accesoriile nu rezista la temperaturi foarte mari iar acestea trebuie indepartate cand este folosit ciclul de autocuratare prin piroliza.

Solutii de curatat cuptorul recomandate:

Spray pentru curatarea cuptorului Electrolux E6OCS106

Spray pentru curatarea cuptorului Electrolux E6OCS106 – 250 ml.

Electrolux E6OCS106 este o solutie eficienta de curatat interiorul cuptorului si gratarele acestuia ce poate fi aplicata foarte usor prin pulverizare.

Solutie curatare cuptor Miele

Solutie Miele de curatare cuptor – 500 ml

Solutia Miele pentru cuptoare se aplica foarte usor prin pulverizare si curata eficient petele din interiorul cuptorului si de pe gratare.

Solutie pentru curatarea cuptorului Kronstar

Solutie pentru curatarea cuptorului Kronstar – 500 ml

Solutia Kronstar pentru cuptoare se aplica usor prin pulverizare si curata eficient petele din interiorul cuptorului si de pe gratare.

Punctele pozitive si negative pentru Samsung NV75K5571RS-OL:

Punctele pozitive si negative pentru Samsung NV75K5571RS-OL:

Pro: Aspect premium si finisaje de calitate, 50 de programe automate de gatire, functie autocuratare cu abur si prin piroliza, usa rece cu 4 straturi de sticla cu inchidere silentioasa, doua zone de gatire Dual Cook+.

Contra: Acest cuptor vine dotat doar cu o tava universala si un gratar.

Concluzie: Samsung NV75K5571RS-OL are o cavitate mare de 75 litri, ideala pentru preparate mari sau gatirea in doua zone, este fabricat din materiale de calitate si ofera o auto-curatare pirolitica eficienta. Recomand celor care vor sa detina in bucatarie un aparat dotat cu tehnologii de ultima generatie si care vor sa obtina rezultate profesionista.

Mai jos sunt principalele caracteristici pentru Samsung NV75K5571RS-OL:

Verifica pret actualizat pentru Samsung NV75K5571RS-OL.

Manual utilizare Samsung NV75K5571RS-OL.

Site oficial Samsung NV75K5571RS-OL cuptor incorporabil Dual Cook.

sursa: samsung.com/ro

Magazine recomandate de unde poti achizitiona Samsung NV75K5571RS-OL:

Alte cuptoare cu abur recomandate:

Cuptor incorporabil Electrolux EOC6631AOX

Cuptor incorporabil cu abur Electrolux EOC6631AOX, Electric, Multifunctional, Capacitate 74 l, Functie Grill, Timer, Curatare pirolitica, Clasa energetica A, Finisaj Inox antiamprenta.

Electrolux EOC6631AOX este usor de curatat cu ajutorul functiei de autocuratare pirolitica si este dotat cu sonda FoodProbe pentru afisarea temperaturii in timp real din interiorul preparatelor.

Cuptor incorporabil cu aburi Gorenje+ GS778X

Cuptor incorporabil cu aburi Gorenje+ GS778X, Capacitate 75 l, Electric, Functie Grill, Finisaj exterior Inox + Sticla.

Electrolux EOC6631AOX este usor de curatat cu ajutorul functiei de autocuratare cu aburi AquaClean, este dotat cu sonda pentru afisarea temperaturii in timp real din interiorul preparatelor si functie de gatire cu aburi.

Cuptor electric combi cu aburi MIELE DGC 6660

Cuptor celectric combi cu aburi MIELE DGC 6660, Capacitate 68 l, Peste 200 programe automate.

MIELE DGC 6660 are un interior usor de curatat cu finisaj Perfect Clean, este dotat cu sonda de temperatura pentru un control mare la preparat si functie de gatire cu aburi, este dotata cu peste 200 programe automate.

Cuptor incorporabil Bosch CDG634BS1

Cuptor incorporabil Bosch CDG634BS1, Electric, Functie Aburi, Capacitate 38 l, 4 Functii, Convectie 4D, Inel rotativ, Touch control, Display TFT, Finisaj Inox.

Bosch CDG634BS1 are functie de gatire cu aburi, functie Autopilot cu 20 programe automate.

Iti recomand si articolul despre cuptorul Electrolux EOB8851AOX cuptor incorporabil cu abur.

De asemenea, ai putea dori...