Samsung Galaxy S5 desfacut in bucatele

Samsung Galaxy S5 desfacut in bucatele

Samsung Galaxy S5 desfacut in bucatele

Samsung Galaxy S5 desfacut in bucatele

Blogul oficial, Samsung Tomorrow Global Blog, al companiei Samsung, a publicat o imagine in care este desfacut in bucatele Samsung Galaxy S5. In imagine se poate observa faptul ca bateria de 2,800mAh este demontabila si se poate se poate inlocui cu alta. Desigur, viata bateriei este deja prelungita prin modul Ultra Power Saving Mode dar nu strica sa poti achizitiona si o baterie extra care te poate salva in momentele in care ai nevoie sa folosesti telefonul cu toate functiile active. In imagine se mai poate observa scheletul interior de magneziu care ofera rigiditate telefonului si rezistenta la socuri. Pe acest schelet sunt montate toate elementele modulare ale telefonului. Pe capacul din spatele telefonului se poate observa garnitura de cauciuc care opreste intrarea prafului si apei in telefon.

Imaginea prezentata mai dezvaluie si cat de mult a avansat nanotehnologia iar parti importante cum ar fi procesorul si placa de baza, care dau viata telefonului, au devenit foarte mici. Singura piesa care nu s-a micsorat foarte mult este bateria. Si aceasta a realizat un progres, in sensul ca stocheaza mult mai multa energie in comparatie cu bateriile din generatiile vechi, dar ocupa in continuare un spatiu important in interiorul telefonului.

Verifica pretul actualizat Telefon Mobil Samsung Galaxy S5:

Vezi articolul despre Samsung Galaxy S5 cu detaliile tehnice ale telefonului.

 

Sursa si imagine: Samsung Tomorrow Global Blog

Telefoane inteligente recomandate:

Telefon mobile LG G3 4G

Telefon mobil LG G3 4G, Spatiu Stocare 16GB, Culoare Black Titan.

LG G3 4G are un ecran Quad HD de 538ppi, 2.560 x 1.440 pixeli, carcasa metalica, blitz Dual LED, o baterie de bateria de 3,000mA cu incarcare wireless (fara cabluri), slot memorie externa Micro-SD, memorie RAM de 2 GB, memorie interna de 16 GB.

Telefon mobil LG G4

Telefon mobil LG G4, Spatiu Stocare 32GB, 4G, Culoare Leather Red.

LG G4 are un ecran de 5.5” IPS Display Quantum de 538ppi, 2.560 x 1.440 pixeli, blitz Dual LED, o baterie de bateria de 3,000mA cu incarcare wireless (fara cabluri), slot memorie externa Micro-SD, memorie RAM de 3 GB, memorie interna de 32 GB.

Telefon mobil LG Nexus 5 D821

Telefon mobil LG Nexus 5 D821 4G, Capacitate Stocare 16GB, Culoare Black.

LG Nexus 5 are un ecran de 4.95” Full HD IPS, 1080 x 1920 pixeli,  processor Qualcomm Snapdragon™ 800 Quad-Core, o baterie de 2300A, memorie RAM de 2 GB, memorie interna de 16 GB.

Telefon mobil Samsung GALAXY S7 Edge

Telefon mobil Samsung GALAXY S7 Edge, Capacitate 32GB, 4G, Culoare Gold.

Samsung GALAXY S7 Edge are o memorie RAM de 4 GB  si o memorie interna de 32 GB. Telefonul are un ecran de tip Super AMOLED cu 16 milioane de culori, o diagonala 5.5 inch si geam dublu curbat.

 

De asemenea, ai putea dori...