Rowenta Compact Power 3A RO3724 aspirator fara sac

Rowenta Compact Power 3A RO3724 aspirator fara sac 

Rowenta Compact Power 3A RO3724 aspirator fara sac, Capacitate 1.5 l, Putere 750 W, Filtru de inalta eficienta, Lungime cablu 8.8 m, Culoare portocaliu.

Rowenta Compact Power 3A RO3724 este un aspirator fara sac care face parte din gama de aspiratoare 3A (3AAA) fabricate de Rowenta. Aapiratorul este dotat cu sistemul Compact Power™ Cyclonic de separare a mizeriei din aerul aspirat si are o capacitate de colectare de 1,5 litri. Acest aspirator se afla in fruntea clasamentului la emisiile de praf, la eficienta energetica si la eficienta curatarii suprafetelor dure comparativ cu alte aspiratoare din categoria sa.

 

Aspectul

Rowenta Compact Power 3A RO3724 are un aspect modern si este realizat in combinatie de portocaliu (care bate mai multe spre rosu), negru, argintiu si plastic transparent. La fabricarea lui s-au folosit materiale de calitate, iar producatorii au fost atenti la detalii. Piesele se imbina usor si bine, fara a lasa impresia ca acestea s-ar putea strica repede. Aspiratorul este mic si compact, pentru puterea pe care o are, iar depozitarea lui se poate realiza cu usurinta fara a ocupa spatiu mult.

 

Compact Power™ Cyclonic

Compact Power™ Cyclonic este o tehnologie dezvoltata de Rowenta pentru separarea mizerie din aerul aspirat de aparat. În recipientul colector, in timpul aspiratiei, se  creaza un vartej de tip ciclon care separa particulele mari de mizerie si le depoziteaza in recipientul colector. Rowenta Compact Power 3A RO3724 are un sistem atipic de evacuare a aerului. Aerul este evacuat afara prin fata aspiratorului, pe langa recipientul colector. Pentru cei care nu cunosc acest lucru, nici nu vor realiza ca aspiratorul nu scoate aer prin spatele aparatului, asa cum se intampla la majoritatea aspiratoarelor. Personal nu am remarcat niciun avantaj sau dezavantaj al acestui sstem de evacuare.

Sistem dublu de filtrare Clasa A

Particulele mai mici de praf, care scapa de sistemul Power™ Cyclonic, sunt capturate de cele doua randuri de filtre cu care este dotat aspiratorul. Primul filtru este rotund si este pozitionat deasupra compartimentului de colectare. Acest filtru este lavabil si se poate refolosi de mai multe ori. Al doilea filtru este pozitionat la evacuarea aerului din motor cu rolul de a captura particulele micronice de praf care au trecut de primele doua filtrari deja realizate. Acest filtru este similar celor de tipul HEPA care se gasesc si la alte modele de aspiratoare. Acest sistem de filtrare dublu, pozitioneaza aspiratoarele de la Rowenta in fruntea clasamentului la emisiile de praf – Clasa A.

Filtru microparticule - Rowenta Compact Power 3A RO3724

Filtru microparticule – Rowenta Compact Power 3A RO3724

Pentru a realiza un aspirator de dimensiuni mici, cei de la Rowenta au optat pentru o capacitate mai mica de colectare a mizeriei de 1,5 litri. Personal nu am considerat acest lucru un dezavantaj, avand in vedere ca recipientul de colectare se poate goli cu usurinta de fiecare data cand acesta s-a umplut.

Rezerve Filtre

Motor de 750 W puternic

Rowenta Compact Power 3A RO3724 este dotat cu un motor de 750 W care dezvolta o putere comparabila cu a unui aspirator clasic cu motor de 2000 W. Puterea motorului se simnte cel mai bine in momentul utilizarii aspiratorului cand peria se „lipeste” de covor. Mi s-a intamplat de cateva ori, datorita puterii mari de suctiune, sa folosesc butonul tip valva de pe manerul furtunului pentru a putea dezlipi peria de pe gresie sau parchet.

Mai jos am sa enumar punctele pozitive si negative pentru Rowenta Compact Power 3A RO3724:

Pro: Aspect modern, putere mare de suctiune, motor de generatie noua silentios cu consum mic de doar 750 W,  acopera o suprafata de aspirare de 8,8 m, este este mic si compact.

Contra: Lipsa butonului de reglare a puterii si recipient de colectare a mizeriei de doar 1,6 litri.

Concluzie: Rowenta Compact Power 3A RO3724 este usor de utilizat si depozitat, are o putere mare de suctiune, este silentios si consuma putin. Acest aspirator este ideal pentru cei care nu ii deranjeaza sa goleasca recipientul de mizerie dupa aspirare si nu au spatiu mult de depozitare. Rowenta Compact Power 3A RO3724 are un raport calitate/pret excelent.

Sfat: Daca puterea de suctiune este pre-a mare, deschide butonul/valva de pe manerul furtunului pentru a regla puterea.

Caracteristici Rowenta Compact Power 3A RO3724:

Site prezentare Rowenta Compact Power 3A RO3724.

sursa:  rowenta.ro

Magazine recomandate de unde poti achizitiona Rowenta Compact Power 3A RO3724:

Alte aspiratoare recomandate de la Rowenta:

Aspirator fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3731

Aspirator fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3731, Capacitate 1.5 l, Putere 750 W, Filtru de inalta eficienta, Luncime 8.8 m, Culoare Negru/Albastru.

Aspiratorul vine dotat cu accesoriu pentru spatii inguste, perie pentru tapiterie si perie standard.

Vezi pret si detalii produs


Aspirator fara sac Rowenta Silence Force Multi-Cyclonic RO8324

Aspirator fara sac Rowenta Silence Force Multi-Cyclonic RO8324, Capacitate, 2 l, Tub telescopic, Putere 750 W, Filtru HEPA 13, Culoare Galben/Negru .

Aspiratorul vine dotat cu accesoriu pentru spatii inguste, perie mica, perie pentru tapiterie si perie speciala. Raport calitate/pret bun.

Vezi pret si detalii produs


Aspirator fara sac Silence Force MultiCyclonic  Animal Care PRO Rowenta RO8370EA

Aspirator fara sac Silence Force MultiCyclonic  Animal Care PRO Rowenta RO8370EA, Capacitate 2 L, tub telescop din metal, Putere 750 W, filtru Hepa 13.

Vezi pret si detalii produs

Iti recomand si urmatoarele articole „Aspiratorul cu Sac Dirt Devil Rebel 74HE” si „Aspirator fara sac Samsung VC15QSNMARD„.

De asemenea, ai putea dori...