Rasnita cafea Bosch MKM6003

Rasnita cafea Bosch MKM6003

Rasnita cafea Bosch MKM6003, putere motor 180 W, capacitate 75 g, Culoare Negru

Rasnita cafea Bosch MKM6003 este silentioasa si usoara in comparatie cu alte aparate similare. Este o rasnita cu un design simplu si calitate Bosch. Lamele de inox pentru tocat par un pic fragile, dar dupa mai mult de 3 ani de folosire acestea nu au creat probleme. Faptul ca sunt subtiri, te determina sa cureti lamele cu grija de a nu le indoi. Recomand curatarea interiorului cu ajutorul unei pensule mai tari.

Rasnita am folosit-o cu succes si pentru a toca seminte de in, de mustar, de susan si inclusiv zahar. Producatorul nu recomanda macinarea zaharului existand riscul ca pudra sa intre la motor. Personal mi-am asumat riscul de a macina si alte alimente, inclusiv zahar. Rasnita pare destul de bine inchegata, astfel ca pudra de la zaharul macinat nu ar avea pe unde sa intre la motor. Pana acum nu am avut probleme. Daca interiorul rasnitei este curatat dupa fiecare utilizara, cu siguranta nu vei avea probleme cu ea.

Rasnita cafea Bosch MKM6003 are un sistem de protectie simplu, cu un buton „ascuns” de pornire, astfel ca aparatul porneste si macina doar cu capacul pus.

Acest model de rasnita este disponibila si in culoarea alb sub codul de Bosch MKM6000.

Mai jos am sa enumar punctele pozitive si negative pentru Rasnita cafea Bosch MKM6003:

Pro: Greutate mica, usor de folosit, silentioasa, capacitate mare de macinare, macinare fina, macinarea are loc doar cu capacul pus si raport calitate/pret bun.

Contra: Lama rasnitei este subtire si se poate indoi la curatare, capacul este din platic casant si necesita atentie la manipulare.

Concluzie: O rasnita de cafea compacta, usor de tinut in mana si cu un motor puternic si silentios. Bosch MKM6003 are un raport calitate/pret bun si merita cumparata. Ai garantia produselor de calitate de la Bosch.

Mai jos aveti cateva caracteristici tehnice pentru Rasnita cafea Bosch MKM6003:

Specificatii
 • Putere: 180 W
 • Capacitate: 75 g
 • Trepte viteze: 1
 • Viteza de macinare: 150g/min.
Altele
 • Sistem de siguranta: Da
 • Material carcasa: Plastic
 • Material lame: Inox
 • Culoare: Negru
 • Lungime cablu (m): 1
 • Greutate: 0.62 kg
 • Nivel de zgomot (dB): 78

Verifica pret actualizat pentru Rasnita cafea Bosch MKM6003.
Manual utilizare rasnita cafea Bosch MKM6003

Iti recomand si urmatorul articol „Cum demontezi rasnita de cafea Bosch MKM6003„.

Alte rasnite de cafea recomandate:

Rasnita de cafea Gorenje SMK 150 W

Rasnita de cafea Gorenje SMK 150 W, capacitate 40gr, 150W si temporizator.

Rasnita de cafea Gorenje SMK 150 W este silentioasa, are optiune de alegere a dimensiunii de macinare, temporizator, intrerupator de siguranta si cablu care se poate strange si ascunde in partea inferioara.

Rasnita de cafea Heinner HCG-150SS

Rasnita de cafea Heinner HCG-150SS, 150 W, Inox.

Rasnita de cafea Heinner HCG-150SS are intrerupator de siguranta, putere mare si finisaj inox . Raport calitate/pret bun.

Rasnita de cafea Heinner HCG-150P

Rasnita de cafea Heinner HCG-150P, 150 W, Alb (Crem).

Rasnita de cafea Heinner HCG-150P are pornire de siguranta, putere mare de macinare, forma supla usor de tinut . Raport calitate/pret bun.

 

De asemenea, ai putea dori...