Purificatorul de aer Airfree E60

Purificatorul de aer Airfree E60

Purificatorul de aer Airfree E60

Purificatorul de aer Airfree E60

Purificatorul de aer Airfree E60, Consum electric 45W, Greutate 1.09 kg, Suprafata 24 m², Culoare Alb/Verde

Purificatorul de aer Airfree E60 este un purificator cu sistem sterilizare termodinamic pentru eliminarea microorganismelor, sporilor de mucegai, acarienilor de praf, virusilor si a bacteriilor din aer. Airfree E60 este un aparat compact, aproape insesizabil in camera. In comparatie cu alti purificatori de aer, cei produsi de Airfree nu folosesc ventilatoare si filtre de aer care trebuie schimbate regulat. Tehnologia folosita, la purificatoarele Airfree, se bazeaza pe incalzirea si circulatia naturala a aerului prin camera de purificare. Aereul infestat intra in mod natural in camera de purificare, unde trece prin doua placi metalice care se incalzesc pana la 200º C, temperatura la care mor microorganismele, virusii, acarienii, bacteriile si sporii de mucegai. Purificarea nu se realizeaza cu ioni, ozon, sau alte chimicale.

Airfree E60 purifica aerul pe o suprafata de pana la 24 mp. Cei de la Aifree comercializeaza mai multe variante pentru suprafete diferite: Airfree E80 – 32 mp, Airfree E125 – 50 mp, Airfree P150 – 60 mp.

Sistem purificare Airfree

Sistem purificare Airfree

Odata pus in functiune, aparatul incepe sa purifice aerul din incapere. Sa nu te astepti imediat la minuni, cele mai bune rezultate se pot vedea abia dupa 20 – 30 de zile, acest lucru se datoreaza faptului ca nu foloseste ventilatoare si se bazeaza pe convectia naturala a aerului care este mult mai eficienta comparative cu cele care forteaza aerul prinfolosirea de ventilatoare. Comparativ cu alte purificatoare, Airfree E60 nu produce deloc zgomot si nu emana gaze nocive ca ca cele pe baza de ozon. Airfree E60 poate fi folosit fara probleme in dormitor fara a deranja. Aparatul nu necesita intretinere si are o durata de viata lunga. Aparatul este dotat cu o lumina „relaxanta” cu optiune de reglare a intensitatii.

Airfree demontat

Airfree demontat

Testele independente arata o eficienta de purificare a aerului de aproximativ 85% (mai putin fata de reclama de 99,99%), avand rezultate bune in eliminarea mucegaiului. Pentru ca aceste aparate sa functioneze efficient, trebuie sa existe miscare de aer in incapere (incalzire de la un calorifer, ventilator sau sa circule persoane in incapere). Pentru o eficienta cat mai buna este recomandat ca aparatul sa fie pozitionat pe podea.

Punctele pozitive si negative pentru purificatorul aer Airfree E60:

Punctele pozitive si negative pentru purificatorul de aer Airfree E60:

Pro: Dimensiune mica si compacta, nu necesita intretinere si schimb de filtre, nu produce zgomot si are o eficienta buna de purificare a aerului.

Contra: Pretul mare, nu elimina anumiti alergeni (cum este polenul) sau mirosul neplacut cum fac alte tipuri de purificatoare. Dureaza mult pana purifica aerul si este bun doar in spatiile unde exista o circulatie a aerului.

Concluzie: Pretul pentru purificatorul de aer Airfree E60 este mare (pentru sistemul de purificare si constructia simpla pe care o are), dar are o eficienta mare de purificare, fara a emite gaze nocive, fara a produce zgomot si fara a necesita mentenata sau inlocuire de filter.

Verifica pret actualizat pentru purificatorul de aer Airfree E60.

Mai jos sunt principalele caracteristici tehnice pentru purificatorul de aer Airfree E60:

Caracteristici principale:

  • Tip material: Plastic

  • Consum (W): 45

  • Sistem filtrare: Sistem sterilizare termodinamic

  • Culoare: Alb

  • Alimentare: 220V-240V

  • Greutate (Kg): 1.09

  • Dimensiuni (D x H x W mm): 215 X 265 X 215

  • Garantie: 24 luni

Verifica pret actualizat pentru purificatorul de aer Airfree E60.

Manual utilizare Airfree E60.

Site oficial Airfree E60.