Mixer vertical Russell Hobbs 18273-56

Mixer vertical Russell Hobbs 18273-56

Mixer vertical Russell Hobbs 18273-56, Putere 650W, 8 viteze, Finisaj Exterior Inox

Mixer vertical Russell Hobbs 18273-56 este un aparat ieftin cu un aspect premium, aproape in intregime din inox. Bratul pasator este usor de curatat si ideal pentru pasat preparate fierbiti. Corpul, care ascunde motorul puternic, are un aspect premium si este la randul lui usor de curatat. Pachetul Russell Hobbs 18273-56 mai contine si un vas de plastic gradat cu o baza detasabila antialunecare.

Lungimea mare a bratului pasator si lipsa unui carlig de agatare te obliga sa demontezi aparatul dupa fiecare folosire si a-l putea depozita cat mai usor. Conexiunea intre cele doua parti ale aparatului, bratul pasator si corpul motorului, este realizata din plastic. Prinderea este ferma, usor de montat si demontat cu ajutorul celor doua butoane aflate pe parti. Sistemul de prindere este mult mai rezistent fata de alte modele care se conecteaza prin rotire. La inchidere, pur si simplu se impinge bratul pasator in corpul motorului iar prinderea se realizeaza automat. La deconectare, se apasa pe cele doua butoane de eliberare si se trage de bratul pasator.

 

Mixerul vertical Russell Hobbs 18273-56 are un motor puternic de 650w, cu 8 trepte de viteza reglabile cu ajutorul rotitei aflate in partea de sus a aparatului. Acest mixer are o forma si o pozitionare atipica a butonului de pornit/oprit. Acesta buton se afla in spatele aparatului, fata de majoritatea mixerelor care au butonul in partea din fata. Cei de la Russell Hobbs sugereaza, in imaginile de prezentare, ca mixerul sa se tina intors cu logo-ul (fata) spre utilizator, pentru a avea acces usor la rotita de reglare a vitezei. Rotita cu treptele de viteza este greu de reglat cu o mana, Acesta nu prezinta proeminente si face dificila schimbarea vitezei de mixare. De asemenea, lipsa unui buton turbo face manipularea un pic mai anevoioasa cand se doreste mixarea la puterea maxima.

Aspectul premium vine cu un dezavantaj. Finisajul din inoxul face aparatul sa fie alunecos cand este tinut in mana. Mixerul nu poate fi tinut ferm ca alte aparate care au corpul cauciucat (un exemplu este Philips HR1371 Mixer Vertical).

Russell Hobbs 18273-56 este foarte silentios in timpul utilizarii chiar si la viteza maxima. Nu stropeste sau arunca lichidul din recipient. In timpul utilizarii, mixerul nu creaza acel vartej vertical prin care ingredientele de deasupra sunt aduse jos, iar mixarea ingredientelor nu se realizeaza perfect. Daca mixerul este lasat nemiscat in recipient acesta mixeaza numai ingredientele de pe fundul recipientului comparative cu alte mixere carepune in miscare tot continutul din recipient. Acest lucru se poate rezolva usor prin miscari verticale si circulare ale mixerului.

In manualul de utilizare, Russell Hobbs specifica folosirea mixerului pentru o perioada de maxim 2 minute pentru a evita incingerea si deteriorarea aparatului. Alte aparate mai scumpe, cum ar fi Philips HR1371 Mixer Vertical, au protectie pentru motor. Aparatul se opreste automat in cazul in care acesta este suprasolicitat si se incinge.

Punctele pozitive si negative pentru mixerul vertical Russell Hobbs 18273-56:

Punctele pozitive si negative pentru mixerul vertical Russell Hobbs 18273-56:

Pro: Raport calitate/pret foarte bun, aspect premium, usor de curatat, demontare si montare usoara, silentios, motor puternic de 650w cu posibilitate de reglare a vitezei de mixare.

Contra: Bratul de pasare este prea lung (peste media aparatelor de pe piata), lipsa unui carlig sau a unui sitem de agatare pentru depozitare cand aparatul nu este folosit, lipsa unui buton turbo, rotita de reglare a vitezei dificil de reglat, lipsa protectie motor pentru supraincalzire sau suprasarcina, necesita miscari circulare si verticale pentru o mixare perfecta.

Concluzie: Russell Hobbs 18273-56 este un mixer ieftin cu calitati care se regasesc doar la aparatele mult mai scumpe din gama premium. Mixerul are un aspect modern si o putere mare de mixare.

Verifica pret actualizat pentru mixer vertical Russell Hobbs 18273-56.

Mai jos sunt principalele caracteristici tehnice pentru Russell Hobbs 18273-56:

Caracteristici principale:

 • Putere (W): 650
 • Tip mixer: Vertical
 • Trepte viteze: 8
 • Ax detasabil: Da
 • Numar accesorii: 1
 • Blender: Da
 • Capacitate bol (l): 1
 • Vas gradat: Da
 • Culoare: Inox
 • Alimentare: 220V-240V
 • Garantie: 24 luni

Verifica pret actualizat pentru mixer vertical Russell Hobbs 18273-56.

Manual utilizare Russell Hobbs 18273-56.

Site oficial Mixer vertical Russell Hobbs 18273-56.

sursa: russelhobbs.ro

Alte mixere verticale recomandate:

[su-row]

Mixer vertical Philips HR1372/90

Mixer vertical Philips HR1372/90, Putere 700 W, 5 viteze, Culoare Negru + Inox.

Philips HR1372/90 are un motor puternic de 700 W, 5 viteze + turbo, lama cu dubla actiune care taie orizontal si vertical, pachetul contine tocator XL, tel, vas gradat si suport perete.

Vezi pret si detalii produs [/su-row][su-row]

Mixer vertical Tefal Infini Force HB863A38

Mixer vertical Tefal Infini Force HB863A38, Putere 700 W, 20 Viteze, Functie Turbo, Culoare Silver + Inox.

Tefal Infini Force HB863A38 are un motor puternic de 700 W, 20 viteze + turbo, cutit cu 4 lame, pachetul contine tocator, tel si vas gradat.

Vezi pret si detalii produs [/su-row][su-row]

Mixer vertical Bosch MSM87140

Mixer vertical Bosch MSM87140, Putere 750 W, 12 Viteze, Functie Turbo, Culoare Negru + Inox.

Bosch MSM87140 are un motor puternic de 750 W, 12 viteze + turbo, cutit cu 4 lame, pachetul contine tocator si vas gradat.

Vezi pret si detalii produs [/su-row]

De asemenea, ai putea dori...