Masina de Tocat Zelmer MM1200

Masina de Tocat Zelmer MM1200

Masina de tocat carne Zelmer IVORY MM1200, Consum 1900 W, razatoare 4 site, accesoriu carnati

Zelmer MM1200 este o masina de tocat compacta si puternica. Motorul electric de 1900w si o putere nominala de 650w este mai mult decat suficient pentru a toca carne. Masina de Tocat

Ecrane masina tocat Zelmer

Ecrane masina tocat Zelmer

Zelmer MM1200 este usor de intretinut si curatat. Piesa care toaca carnea este usoara si nu rugineste fiind realizata din aluminiu turnat.  Aceasta vine dotata cu trei marimi de discuri pentru tocat carnea mai fin sau mai mare. Modulul de tocat carne este din aluminiu iar cutitul de taiat carnea din inox. Din pacate ecranele (discurile) sunt din metal si ruginesc. Din acest motiv recomand ca aceste piese sa fie sterse cu o laveta dupa ce au fost spalate pentru a indeparta apa si a evita aparitia ruginii.

Conexiunea intre corpul aparatului (unde este motorul) si accesorii se realizeaza prin contactul a doua piese de plastic dur suficient de rezistente pentru ce a fost proiectata masina.  Zelmer MM1200 va avea o durata mare de viata daca se respecta regulile de exploatare a masinii de tocat iar aceasta va fi folosita numai pentru ce a fost proiectata. Motorul nu produce un zgomot foarte mare, as spune ca se afla undeva la mijloc in comparative cu alte masini de tocat iar acesta este protejat impotriva suprasolicitarilor si a socurilor electrice.

Masina de Tocat Zelmer MM1200 are picioruse de cauciuc ce ofera stabilitate in timpul exploatarii. Pe timpul depozitarii cablul de alimentare se poate strange in locul special creat pentru depozitare.

Accesorii Zelmer MM1200

Atuul cel mai important al acestei masini este faptul ca poate fi trasformata foarte usor intr-un robot de bucatarie multifunctional prin simpla inlocuire a modulului de carne tocata cu unul din multele accesorii puse la dispozitie de care cei de la Zelmer. Astfel cu aceeasi masina se poate toca carnea, se pot face carnati, se poate macina cafea, stoarce citrice, face suc de rosii sau fructe de padure si felia diferite legume cu ajutorul adaptorului de razuit de diferite dimensiuni. Aceste accesorii se pot comanda si separat cum ar fi presa de rosii si diferite fructe cu samburi mici sau razatoarea cu diferite dimensiuni pentru legume si miez  de nuci si migdale.

Mai jos am sa enumar punctele pozitive si negative pentru Zelmer MM1200:
Punctele pozitive si negative pentru Zelmer MM1200:
 • Pro: Dimensiune compacta usor de curatat, raport calitate-pret excelent, poate fi transformata cu usurinta in robot de bucatarie pentru a indeplinii mai multe functii.
 • Contra: Ecranele (discurile) pentru tocat carnea sunt din fier care rugineste, contactul intre motor si accesorii este din plastic.
 • Concluzie: Masina de Tocat Zelmer MM1200 are un raport calitate-pret excelent, este usor de intretinut si compacta. Daca o achizitionati si cu accesoriile pe care Zelmer le pune la dispozitie masina devine un robot de bucatarie la un pret foarte accesibil. Recomand achizitionarea lui Zelmer MM1200.83 care contine in pachet presa de rosii si fructe moi cu samburi mici, accesoriu carnati, razatoare cu 4 site pentru ras si feliat legume, fructe si nuci.

Verifica pret actualizat pentru Masina de Tocat Zelmer MM1200.

Mai jos aveti principalele caracteristici tehnice pentru Zelmer MM1200:

Caracteristici principale:

 • Putere: 1900 W
 • Putere nominal: 650 W
 • Capacitate tocare: 2.3 kg/min

Accesorii incluse:

 • Accesoriu carnati
 • Tava alimentare
 • Accesoriu impingere

Altele:

 • Camera tocare metalica
 • Protectie blocare motor
 • 3 dimensiuni ecrane/discuri pentru tocare
 • Cutit dublu
 • Culoare: Alb
 • Greutate: 3 Kg
 • Garantie: 24 luni

Accesorii optionale (incluse daca se achizitioneaza pachetul Zelmer MM1200.83):

Verifica pret actualizat pentru Masina de Tocat Zelmer MM1200.

Brosura prezentare Zelmer MM1200.

Manual utilizare Zelmer MM1200 (limba romana pg. 24).

Site oficial Zelmer MM1200.

Alte masini de tocat de la Zelmer:

Masina de tocat Zelmer 1200.80 Lime

Masina de tocat Zelmer 1200.80 Lime, 1900 W, 2.3 kg/min, Alb/Lime, are in pachet mai multe accesorii – Pasator/storcator rosii si alte fructe cu seminte mici, accesoriu carnati, rasnita cafea si razatoare cu mai multe ecrane pentru ras si feliat fructe, legume si oleaginoase.

Masina de tocat Zelmer ZMM1283S

Masina de tocat Zelmer ZMM1283S, 2.3 kg/min, , Alb/Gri, are in pachet urmatoarele accesorii: storcator de rosii, palnie carnati, 3 site/ecrane de diferite dimensiuni, dispozitiv cu 4 tamburi/ecrane pentru radere / feliere fructe, legume si oleaginoase.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Masina de Tocat Zelmer MM1200
Author Rating
51star1star1star1star1star

De asemenea, ai putea dori...