Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV40C10EU

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV40C10EU

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV40C10EU cu 12 seturi de vase capacitate de spalare, 4 programe de spalare, 1 functie speciala, latime de 60 cm si energetica Clasa A+

Bosch SMV40C10EU este o masina de spalat vase ideala pentru o familie cu 4 membrii. Capacitatea de spalare este de 12 seturi de vase, o capacitate medie in clasa ei, iar raftul superior este reglabil pe inaltime facilitand introducerea vaselor si cratitelor mari. Pretul de comercializare este unul mediu pentru o masina cu aceasta capacitate de spalare, dar avand in vedere ca este marca Bosch – garantia calitatii, pretul devine justificabil, iar achizitionata la reducere devine un chilipir.

Functionare

Masina de spalat este dotata cu 4 programe de spalare arhisuficiente. Bosch SMV40C10EU are un program de spalare normal la 65°C, un program intensive la 70°C, un program rapid la 45°C si un program Bio/Eco la 50°C. Cele mai folosite programe si cu rezultate bune la spalare sunt cel normal si cel intensiv. Programul rapid si cel bio/eco il recomand doar pentru vase putin murdare. Temperatura mai mare din timpul spalarii are rezultate finale mult mai bune.

Nu exista un ecran care sa afiseze informatii legate de timp, program spalare si erori. Panoul de comenzi este ascus in timpul functionarii si poate fi folosit doar cand usa este deschisa. Personal nu vad necesitatea unui ecran digital care sa afiseze timpul ramas daca acesta nu este vizibil in timpul functionarii. Toate atentionarile de selectare, incepere si terminare a ciclului de spalare sunt confirmate prin semnale acustice si iluminare LED. Acest lucru face din Bosch SMV40C10EU o masina de spalat vase functionala si simplu de utilizat.

Masina de spalat este dotata cu functia InfoLight care proiecteaza pe podeaua bucatariei lumina rosie a unui LED cand masina este in functiune. O functie foarte folositoare cand nu ai auzit semnalul acustic de terminare a ciclului de spalare.

Instalare

Masina vine dotata cu un furtun de evacuare si un furtun de alimentare cu apa AquaStop atasate la aparat (nu se pot inlocuii). Daca ai nevoie de un furtun mai lung de alimentare sau evacuare, singura solutie este sa-l extinzi folosind un racord. Atentie, respectati cerintele de instalare si nu extindeti mai mult decat este specificat in manualul de utilizare. Daca extindeti furtunul de alimentare cu apa, functia Aquastop functioneaza doar pana la racord si devine obligatorie instalarea unui robinet unde furtunul de alimentare este conectat la apa. Pentru protectie 100% impotriva inuntdatiilor, acest robinet trebuie inchis de fiecare data cand masina nu este in functiune.

Producatorul recomanda achizitionarea unui filtru magnetic care sa fie instalat la alimentarea cu apa. Spalarea vaselor devine mai eficienta, se reduc depunerile de calcar si se protejeaza componentele masinii de spalat vase.

Mai jos am sa enumar punctele pozitive si negative pentru masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV40C10EU:

Pro: Este compacta, usor de folosit, sertar superior reglabil pe inalime, eficienta energetic, foarte silentioasa, filtru autocuratare, tehnologie AquaStop, Load Senzor, ActiveWater, Pret/Calitate bun.

Contra: Nimic.

Concluzie: O masina de spalat cu functii si tehnologii disponibile la modele mult mai scumpe, usor de instalat, cu rezultate bune la spalare si ai garantia calitatii Bosch. Achizitionata la promotie, Bosch SMV40C10EU are un raport calitate/pret excelent si merita cumparata.

Caracteristici tehnice pentru masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV40C10EU:

Verifica pret actualizat pentru Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV40C10EU.

sursa:  bosch-home.ro

Detergenti recomandati:

Tablete Finish QuantumTablete Finish Quantum – 60 buc

Rezultate foarte bune la spalare, usor de folosit, inlatura cu succes petele uscate. Nu necesita sare si agent de clatire.

Capsule vase Fairy Platinum All-in-1Capsule vase Fairy Platinum All-in-1 – 40buc

Rezultate bune la spalare, usor de folosit, inlatura cu succes petele uscate. Nu necesita sare si agent de clatire.

Tablete Somat All in OneTablete Somat All in One – 28 buc

Rezultate bune la spalare, usor de folosit, inlatura cu succes petele uscate. Nu necesita sare si agent de clatire.

Principalele magazine unde este disponibila masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV40C10EU:

eMag, ElefantAltex, evoMAG, Flanco

Alte masini de spalat vase de la Bosch:

Masina de spalat vase partial incorporabila Zeolit Bosch SMI88TS03E

Masina de spalat vase partial incorporabila Zeolit Bosch SMI88TS03E, capacitate 13 Seturi de vase, 8 Programe, eficienta energetica Clasa A+++, latime 60 cm.

Masina de spalat vase Bosch SMI88TS03E are un consum de doar 7,5 litri de apa pe ciclu de spalare, are tehnologia SuperSilence, AquaStop, Aqua Sensor si Filtru autocuratare.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI50L05EU

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI50L05EU, cpacitate spalare 12 seturi, 5 programe, 3 functii, latime 60 cm, Clasa energetica A+.

Masina de spalat vase Bosch SMI50L05EU are tehnologia VarioSpeed, AquaStop, ActiveWater, Aqua Sensor, tip afisaj LCD.

De asemenea, ai putea dori...