Lansare Samsung Galaxy S6 si S6 Edge

Lansare Samsung Galaxy S6 si S6 Edge

Doua modele de telefoane inteligente de la Samsung, Galaxy S6 si S6 Edge, in competitie directa cu Apple iPhone 6 si 6 Plus, au fost lansate si sunt disponibile in magazinele online din tara. Nici nu a inceput bine vanzarea celor doua modele de telefoane, iar cei de la Apple se si tem ca o cerere mare va perturba productia de procesoare  folosite la telefoanele iPhone, produse de Samsung. Apple a inceput colaborarea cu inca o alta companie producatoare de procesoare pentru a nu mai fi in totalitate dependenti de Samsung.

Cele dou modele de telefoane lansate de Samsung, au un aspect nou, cu rama metalica si spate din sticla, devenind cu adevarat telefoane premium. Pana la lansarea acestor doua modele, cei de la Samsung au fost intodeauna criticati pentru constructia telefoanelor din seria Galaxy ca fiind din plastic si neputand fi incadrate cu adevarat in gama premium de pe piata telefoanelor inteligente si niciodata un concurrent real pentru iPhone. Totul s-a schimbat. Aspectul spectaculos si ecranul curbat al lui Samsung Galaxy S6 Edge ii pune in dificultate pe cei de la Apple, de aici si ingrijorarea legata de o posibila perturbare a productiei de procesoare.

O data cu abordarea aspectului premium, Samsung a renuntat la anumite caracteristici, gasite la generatia mai veche de telefoane Galaxy, cum ar fi capacitatea lui S6 si S6 Edge de a fi rezistente la praf si apa, de a putea schimba bateria si de a putea extinde memoria interna. Aceasta abordare de comercializare este similara cu a telefoanelor iPhone de la Apple. Cei de la Samsungau anuntat ca vor schimba bateria la cererea utilizatorului la un cost de $40-$50 plus taxe postale.

Principalele imbunatatiri ale noii generatii Galaxy S6 si S6 Edge sunt ecranul QHD Super AMOLED, procesorul rapid de 64 biti, imbunatatirea cititorului de amprenta, incarcarea fara fir (wireless) si incarcarea rapida a bateriei.

Principalele magazine unde sunt disponibile telefoanele Samsung Galaxy S6 si S6 Edge:

eMag, f64, Altex, evoMAG, Flanco.

Mai jos sunt principalele caracteristici tehnice pentru Samsung Galaxy S6 si S6 Edge:

  • Incarcare Rapida – Da
  • Incarcare fara fir – Da
  • Baterie – 2,550mAh / 2,600mAh
  • Camera – 16MP + 5MP LED Flash F1.9, OIS, HDR
  • Marime Ecran – 5.1″
  • Tip Ecran – QHD sAMOLED / QHD sAMOLED Dual Curve
  • Memorie – 32/64/128GB (ROM) + 3GB (RAM)
  • Procesor – Exynos 14nm 64-bit Octa Core
  • Conectii – WiFia/b/g/n/ac, BT 4.0, nfc
  • Retea – Cat 6 LTE

Manual utilizare Samsung Galaxy S6 si S6 Edge.

sursa: Samsung Romania

Telefoane inteligente recomandate:

Telefon mobile LG G3 4G

Telefon mobil LG G3 4G, Spatiu Stocare 16GB, Culoare Black Titan.

LG G3 4G are un ecran Quad HD de 538ppi, 2.560 x 1.440 pixeli, carcasa metalica, blitz Dual LED, o baterie de bateria de 3,000mA cu incarcare wireless (fara cabluri), slot memorie externa Micro-SD, memorie RAM de 2 GB, memorie interna de 16 GB.

Telefon mobil LG G4

Telefon mobil LG G4, Spatiu Stocare 32GB, 4G, Culoare Leather Red.

LG G4 are un ecran de 5.5” IPS Display Quantum de 538ppi, 2.560 x 1.440 pixeli, blitz Dual LED, o baterie de bateria de 3,000mA cu incarcare wireless (fara cabluri), slot memorie externa Micro-SD, memorie RAM de 3 GB, memorie interna de 32 GB.

Telefon mobil LG Nexus 5 D821

Telefon mobil LG Nexus 5 D821 4G, Capacitate Stocare 16GB, Culoare Black.

LG Nexus 5 are un ecran de 4.95” Full HD IPS, 1080 x 1920 pixeli,  processor Qualcomm Snapdragon™ 800 Quad-Core, o baterie de 2300A, memorie RAM de 2 GB, memorie interna de 16 GB.

 

Telefon mobil Samsung GALAXY S7 Edge

Telefon mobil Samsung GALAXY S7 Edge, Capacitate 32GB, 4G, Culoare Gold.

Samsung GALAXY S7 Edge are o memorie RAM de 4 GB  si o memorie interna de 32 GB. Telefonul are un ecran de tip Super AMOLED cu 16 milioane de culori, o diagonala 5.5 inch si geam dublu curbat.

De asemenea, ai putea dori...