Hotpoint LFF 8M121 CX EU masina de spalat vase

Hotpoint LFF 8M121 CX EU masina de spalat vase 

Hotpoint LFF 8M121 CX EU masina de spalat vase, Capacitate 14 seturi, 8 programe, Clasa energetica A++, Inteligenta Senzor System, 8 programe de spalare, Latime 60 cm, Finisaj exterior Inox.

Hotpoint LFF 8M121 CX EU este o masina de spalat vase recomandata pentru orice familie. Masina de spalat are o capacitate de spalare mare, 14 seturi de vase, cu un consum de doar 9 litri pe ciclu de spalare. Masina de spalat vase se incadreaza in clasa energetica  A++ datorita motorului cu invertor Flexipower care consuma putin si este silentios, doar 41 dB(A).

Aspectul

Panou control comenzi Hotpoint LFF 8M121 CX EU

Panou control comenzi Hotpoint LFF 8M121 CX EU

Hotpoint LFF 8M121 CX EU are un aspect exterior modern cu un finisaj frontal din inox. Panoul de comenzi este foarte simplu de utilizat si este dotat cu un ecran de tip LED. In jurul panoului sunt 8 butoane fiecare corespunzator unui program de spalare. Fata de masinile de spalat complet incorporabile, panoul de comanda este intotdeauna vizibil si ai acces tot timpul la comenzile masinii si informatii despre programul ales, timpul de spalare ramas, ce raft a fost ales pentru spalare intensiva si daca lipseste sarea sau agentul de limpezire. Cu ajutorul a doua butoane clasice se poate porni/opri masina sau opri temporar programul de spalare daca este necesar. Alte butoane mai mici clasice ofera posibilitatea de reglare a raftului pentru functia Zone Wash selectarea Zone Wash si pornire intarziata.

Flexy Power

Hotpoint LFF 8M121 CX EU  este dotata cu un motor performant de ultima generatie. Motorul este mai eficient, comparativ cu motoarele clasice, acesta putand alterna viteza de lucru si presiunea apei in functie de gradul de murdariei al vaselor.

Zone Wash

Zone Wash este o functie ce permite spalarea vaselor localizata pe un cos care care poate fi selectat de la butonul dedicat. Masina de spalat ofera o putere maxima de curatare si o economisire a resurselor. Datorita controlului independent al jeturilor de apa masina de spalat vse poate indeparta si cea mai dura murdarie. Prin folosirea functiei Zone Wash, Hotpoint LFF 8M121 CX EU este cu 30% mai eficienta comparative cu un ciclu intensiv de spalare.

Hotpoint LFF 8M121 CX EU cablu electric furtun alimentare si evacuare apa

Hotpoint LFF 8M121 CX EU cablu electric furtun alimentare si evacuare apa

Instalare

Ce m-a impresionat la Hotpoint LFF 8M121 CX EU este ca poate fi instalata cu usurinta. Daca distanta fata de sursa electrica si sursa de alimentare si evacuare cu apa se incadreaza in lungimea cablului electric si a furtunului de alimentare si evacuare al masinii, instalarea nu ar trebuii sa dureze mai mult de 10 minute.

Hotpoint LFF 8M121 CX EU este dotat cu un cablu alimentare electrica, furtun de alimentare cu apa si furtun de evacuare al apei, toate preinstalate din fabrica. Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi cablul electric si cele doua furtunuri de alimentare si evacuare a apei.

Furtunul de alimentare cu apa are protectie impotriva inuntatiei WaterStop. Furtunurile de apa au o lungime de 150 cm, sufcient pentru instalarea masinii de spalat intr-o bucatarie obisnuita. Daca ai o bucatarie mare, sau pur si simplu doresti instalarea masinii de spalat mai departe fata de sursa de apa, poti prelungi evacuarea cu un furtun de apa si cu ajutorul unui conector si a doua coliere iar evacuarea se poate prelungi cu ajutorul unui Furtun de golire Xavax pentru masini de sapalat vase.

Daca faci acest lucru, trebuie sa tii cont ca nu poti depasi distanta maxima de 300 cm, iar protectia impotriva inundatiei, functia AquaStop / WaterStop, are loc doar pana la inadirea furtunului. In manualul producatorului vei gasi mai multe informatii. Reglarea inaltimii si nivelarea se face usor cu cele doua picioruse aflate in fata si cu ajutorul piciorusului din spate care se poate regla tot din fata folosind o cheie tubulara. Din pacate, cei de la Hotpoint nu au pus in pachet o cheie tubulara, cum se gaseste la alte modele din comert, care ar fi fost de mare ajutor, cel putin eu nu am gasit-o.

8 programe de spalare

Un lucru important, pe care l-am remarcat, este ca, indiferent de programul folosit, Hotpoint LFF 8M121 CX EU este foarte silentioasa. Singurul zgomot care iese cateodata in evidenta, este bazaitul facut de supapa electrica WaterStop de la furtunul pentru alimentare cu apa. Acest lucru se intampla doar cand masina se alimenteaza cu apa.

Masina de spalat vase Hotpoint LFF 8M121 CX EU are programe automate care, cu ajutorul motorului cu presiune variabila Flexipower si datorita senzorului de turbiditate inteligent, Sensor System, regleaza consumul de resurse setand automat parametrii ciclului de spalare in functie de nivelul de murdarie al veselei .

Masina de spalat este dotata cu 8 programe de spalare. Programele de spalare sunt illustrate sugestiv in partea dreapta a panoului de comanda, iar un indicator luminous in dreptul fiecaruia confirma selectarea programului. Cele mai importante programe de spalare le voi enumera mai jos:

Delicate – este un program special conceput pentru vase din cristal sau vase sensibile, program ce foloseste o temperatura mai mica de spalare.

Duo Wash – este un program de spalare cu ajutorul caruia se poate pentru a regla tipul de spalare, independent pentru fiecare raft, util cand ai de spalat vase foarte murdare impreuna cu vase mai putin murdare. Cosul de jos este dedicat vaselor foarte murdare.

Express 30′ – este un program de spalare rapida recomandat doar pentru vase putin murdare.

Auto intensiv  – este un program de spalare recomandat pentru vasele foarte murdare.

Solutie pentru curatat masina de spalat vase Finish

Solutie pentru curatat masina de spalat vase Finish

Auto normal – este programul standar de spalare al masinii care desfasoara un ciclu complet de spalare recomandat pentru vasele cu un nivel de murdarie normal.

Igienizare – este un program pentru spalarea si igienizarea oricarui tip de vase in 80 de minute la temperaturi inalte de spalare si fara clatire cu agent de stralucire. La acest program treuie folosit un aditiv special pentru ingrijirea masinilor de spalat vase cum ar fi Solutie pentru curatat masina de spalat vase Finish.

Cos superior Lift-Up

Cosul superior este dotate cu reglare lift-up, pentru ridicarea sau coborarea cu 3,5 cm, in functiile de necesitatile de incarcare. Cosul superior are de ghidaje telescopice si rulmenti cu bila, glisarea fiind lina. Cosul superior se poate indeparta cu usurinta pentru a putea introduce si spala obiecte voluminoase cum ar fi tavile si gratarele cuptorului sau cratite mari.

Compartimentare Flexiload

Sistemul de compartimentare Flexiload  permite gestionarea incarcarii masini de spalat vase, aceasta adaptandu-se perfect diverselor necesitati, permitand o capacitate maxima de incarcare de 14 seturi.

Mai jos am sa enumar punctele pozitive si negative pentru Hotpoint LFF 8M121 CX EU:

Pro: Spala vasele foarte bine cu rezultate bune si la programele rapide de spalare, are un aspect modern si finisaje de calitate, silentioasa, panou de comenzi usor de folosit, sertar superior reglabil pe inaltime, eficienta energetic, consum de doar 9 litri/ciclu de spalare, apacitate mare de spalare (14 seturi de vase), functie Zone Wash, tehnologie Flexipower si Water Stop.

Contra: Nimic pentru moment.

Concluzie: Hotpoint LFF 8M121 CX EU este usor de utilizat, consuma putin, iar achizitionata la promotie are un raport calitate/pret excelent. Are o capacitate mare de 14 seturi de vase. Hotpoint LFF 8M121 CX EU este o masina de spalat vase ideala pentru o familie mare sau pentru cei care gatesc des.

Sfat: Seteaza masina conform cu duritatea apei din zona unde stai. Foloseste intotdeauna sare, chiar daca folosesti detergenti de tip All-In-One. La programele rapide de spalare, pune detergentul la baza masinii, langa filtru, pentru o dizolvare si actiune de spalare cat mai rapida.

Caracteristici masina de spalat vase Hotpoint LFF 8M121 CX EU:

Site prezentare Hotpoint LFF 8M121 CX EU masina de spalat vase.

sursa:  hotpoint.ro

Detergenti recomandati:

Tablete Finish QuantumTablete Finish Quantum – 60 buc

Rezultate foarte bune la spalare, usor de folosit, inlatura cu succes petele uscate.

Nu necesita sare si agent de clatire.

Capsule vase Fairy Platinum All-in-1Capsule vase Fairy Platinum All-in-1 – 40buc

Rezultate bune la spalare, usor de folosit, inlatura cu succes petele uscate.

Nu necesita sare si agent de clatire.

Tablete Somat All in OneTablete Somat All in One – 28 buc

Rezultate bune la spalare, usor de folosit, inlatura cu succes petele uscate.

Nu necesita sare si agent de clatire.

Magazine recomandate de unde poti achizitiona Samsung RB29HSR2DSA-EF combina frigorifica Full NoFrost:

Masini de spalat vase incorporabile de la Hotpoint:

Masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121B

Masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121B, 11 programe, Clasa A++, Neagra, Capacitate 14 Seturi de vase, Latime 60 cm.

Masina de spalat vase cu afisaj LCD, tehnologie Aqua Stop, cos tacamuri si cos superior reglabil pe inaltime. Hotpoint LFD11M121B are un consum de 9 litri de apa/ciclu de spalare. Raport calitate/pret excellent.

Vezi pret si detalii produs

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTF8B019

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTF8B019, Capacitate 13 Seturi de vase, 8 Programe, Clasa A+, Latime 60 cm.

Masina de spalat vase cu afisaj LED, tehnologie Aqua Stop, cos tacamuri si cos superior reglabil pe inaltime. Hotpoint LTF8B019 are un consum de 11 litri de apa/ciclu de spalare. Raport calitate/pret excellent.

Vezi pret si detalii produs

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTF11M116

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTF11M116, 14 seturi, 11 programe, 60 cm, Clasa A+.

Masina de spalat vase cu afisaj LED, tehnologie Aqua Stop, FlexiPower, FlexiLoad, ZoneWash, program autocuratare, cos tacamuri glisant, cos superior reglabil pe inaltime. Hotpoint LTF11M116 are un consum de 11 litri de apa/ciclu de spalare.

Vezi pret si detalii produs

Masina de spalat vase partial incorporabila Hotpoint LUF 8M132 X EU

Masina de spalat vase partial incorporabila Hotpoint LUF 8M132 X EU, 14 Seturi, 8 Programe, Clasa A+++, 60 cm, Touch, Culoare Inox.

Masina de spalat vase cu afisaj LED, tehnologie Aqua Stop, FlexiPower, FlexiLoad, ZoneWash, sistem de uscare Extra Wind, element de incalzire ascuns, cos superior reglabil pe inaltime. Hotpoint LTF11M116 are un consum de 9 litri de apa/ciclu de spalare.. Raport calitate/pret excelent.

Vezi pret si detalii produs

De asemenea, ai putea dori...