Fotografii si Ilustratii Gratis!

Fotografii si Ilustratii Gratis!

Mai jos aveti principalele agentii care ofera fotografii GRATIS:

 

stockxchngStock.XCHNG conţine numai fotografii de inalta rezolutie, fotografii care le puteti descărca şi folosi în scopuri necomerciale.
După înregistrare, puteţi alege între diferite categorii, sa adunati un set de imagini preferate în interiorul unei colectii private (lightbox), şi puteti folosii de asemenea, statisticile de utilizare pentru a vedea care imagini sunt mai populare în rândul comunităţii de utilizatori.
De asemenea puteti încărca propriile imagini gratuit.


FreeLargePhotosFreeLargePhotos este un site specializat in hosting de imagini cu cu dimensiuni mari. Toate imaginile  pote fi folosite doar în scopuri necomerciale.Dacă aveţi nevoie de o imagine pentru a promova un produs sau un serviciu, trebui să cereti permisiunea de la FreeLargePhotos şi sa cumparati o licenta nonesclusiva pentru $50.
Există mai multe categorii de a organiza imaginile dvs. sau puteţi folosi motor de căutare intern pentru a găsi fotografiile pe care le cautati. Dimensiuni mai mari pentru anumite imagini sunt disponibile la cerere.
De asemenea puteti încărca propriile imagini gratuit.


VintagePixelsVintage Pixels este o bază mare de imagini istorice de calitate, imagini care sunt gratis de utilizat.
După înregistrarea pe site, puteti parcurge, descarca, încărca imagini şi gestiona o galerie cu propriile imagini. Fiecare imagine este etichetat cu o „eră”, care este anul in care fotografia a fost capturata.
Există mai multe categorii de a organiza imaginile dvs. sau puteţi folosi motorul intern de căutare pentru a găsi fotografia pe care o cautati.De asemenea, ai putea dori...