Filtru antibacterian frigidere

Filtru antibacterian frigidere

Acum ceva ani, am achizitionat un frigider care a venit cu un filtru wPro antibacterian Micro Ban. A fost prima data cand am aflat ca se poate monta la un frigider un filtru care va reduce mirosurile si bacteriile din frigider. Din cate cunosc, acest filtru se potriveste doar la frigiderele Whirlpool dotate cu ventilator. Intre timp, probabil si alte firme au dotat frigiderele cu un support pentru montarea unor astfel de filtre sau lupta prin alte metode impotriva bacteriilor, cum ar fi lumina cu raze UV (raze ultraviolete).

Verifica pretul actualizat pentru wPro filtru antibacterian frigidere.

Odata cu introducerea unui ventilator in frigidere, pentru distribuirea cat mai buna a aerului rece, sansele ca bacteriile si sporii de pe un aliment infectat sa ajunga pe alte alimente este foarte mare, contaminandu-se astfel tot frigiderul. Recomand folosirea unui astfel de filtru care, conform producatorului, va poate scapa de bacterii ca: Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus, Escherichia coli 0157, Salmonella enteritidis si Aspergillus niger.

Filtru antibacterian frigidere recicleaza aerul reducand bacteriile si mirosurile din frigider in doar o ora de la montarea lui. Producatorul wPro recomanda schimbarea acestui filtru o data la fiecare 6 luni. Tot aerul din frigider va trece prin acest filtru cu ingrediente active MicroBan care ajuta la improspatarea aerului. In pachet, odata cu filtrul, vei primi si o eticheta martor autoadeziva care se lipeste la montarea filtrului in interiorul frigiderului. Scopul etichetei este sa arate cand trebuie schimbat filtrul antibacterian. Eticheta se activeaza prin apasare, moment in care o solutie chimica este eliberata iar martorul incepe sa se coloreze cu o culoare visinie. Cand martorul s-a colorat in intregime filtrul din frigider trebuie inlocuit.

 

Frigidere cu filtru antibacterian:

Frigider Whirlpool WTV4597NFCIX 6th Sense

Frigider Whirlpool WTV4597NFCIX 6th Sense, capacitate 450 l, Clasa A+, No Frost, H 189.5cm, culoare Inox.

Whirlpool WTV4597NFCIX are doua usi, tehnologia Al 6lea Simt pentru Controlul Prospetimii si filtru antibacterian Microban.

 

Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BSNF 8451 OX AQUA

BSNF 8451 OX AQUA, capacitate 312 l, Clasa A++, No Frost, H 188.5 cm, Inox, culoare Inox.

Whirlpool 6th Sense BSNF 8451 OX AQUA are doua usi, tehnologia Al 6lea Simt pentru Controlul Prospetimii, filtru antibacterian Microban, Dispenser de apa .

Magazine online recomandate de unde se poate achizitiona wPro antibacterian Micro Ban:

eMag, ElefantFlanco, Altex, SensoDays, evoMAG

De asemenea, ai putea dori...