eMag pregateste cele mai mari reduceri de Black Friday

eMag pregateste cele mai mari reduceri de Black Friday

eMag pregateste cele mai mari reduceri de Black Friday la cel mai mare numar de produse din ultimii sase ani. Conform celor de la eMag, vor fi reduceri intre 30% si 80% la televizoare, telefoane mobile, laptopuri, frigidere, masini de spalat, mixere, hote, produse de ingrijire personala si cosmetice, imbracaminte si incaltaminte, produse pentru casa si gradina, carti, articole sportive, produse pentru copii si produse din categoria Smart Home.

Produsele care vor avea ce-a mai mare reducere vor fi de firme importante cum ar fi: Arctic, Apple, Asus, Huawei Romania, LG, Lego, Lenovo, L’Oreal, Philips, P&G, Samsung, Whirlpool.

Black Friday are loc in acest an pe data de 18 noiembrie si este considerat cel mai mare eveniment de shopping din an, iar comenzile dintr-o singura zi vor fi cat cele dintr-o luna intreaga. eMag a pregatit 1 milion de produse si reduceri totale de peste 35 de milioane de euro cu o valoare estimata a comenzilor de aproximativ 250 de milioane de lei, iar pe langa produsele comercializate de eMag, vor fi promotii si la magazinele care sunt partenere eMAG Marketplace si vand produsele proprii in aceasta retea.

Livrarea produselor cumparate

eMag promite anul acesta ca v-a livra toate produsele cumparate de Black Friday in maxim zece zile, pana pe 28 noiembrie. Pentru a-si putea tine promisiunea, eMag a apelat la sase firme de curierat care vor livra produsele de Black Friday in toata tara.

Daca serviciul de curierat v-a fi blocat, pentru cumparatori exista posibilitatea de a ridica produsele comandate din cele 11 magazine eMag sau de la cele 202 puncte de livrare deschise cu Posta Romana.

Logistica

Majoritatea cumparaturilor de Black Friday sunt realizate de pe dispozitivele mobile, motiv pentru care eMAG a investit 2 milioane de euro in echipamente care sa ajute utilizatorii sa navigheze si sa comande foarte usor produsele comercializate. Pentru a face fata volumului mare de produse si a comenzilor, eMag a marit suprafata pentru depozitare iar coletele vor putea fi preluate de 160 de camioane pe zi.

Ca si in anii precedenti, eMag a pregatit un „Ghid de cumparaturi” care te ajuta sa cumperi produsul dorit cat mai usor.

Stocurile pe care eMag le-a pregatit de Black Friday:

 • Peste 40.000 de televizoare
 • Peste 20.000 de laptopuri
 • 50.000 de smartphone-uri
 • 17.000 de frigidere
 • 100.000  de electrocasnice mici (mixere, roboti de bucatarie, espressoare, fiare de calcat si altele)
 • 35.000 de aparate de ingrijire personala
 • 1.500 de produse Smart Home
 • 100.000 de parfumuri si seturi cadou
 • 100.000 de scutece
 • 110.000 jucarii si jocuri
 • 20.000 de anvelope
Magazine recomandate pentru cumparaturi de Black Friday:

Iata cateva din produsele care au reduceri foarte mari:

Important:
Black Friday se va desfasura in data de 18 noiembrie, iar reducerile se aplica produselor care intra in promotie in limita stocului disponibil.

De asemenea, ai putea dori...