Electrolux Sous Vide EOB9956XAX cuptor incorporabil multifunctional

Electrolux Sous Vide EOB9956XAX cuptor incorporabil multifunctional

Electrolux Sous Vide EOB9956XAX cuptor incorporabil multifunctional, Capacitate 71 l, 25 functii, Gatire cu abur, Grill, Clasa energetica A+, Finisaj Inox antiamprenta.

Electrolux Sous Vide EOB9956XAX este un cuptor multifunctional electric incorporabil. Acest cuptor are integrate cele mai noi functii disponibile la momentul actual. Doua din cele mai importante functii sunt gatitul cu ajutorul aburului si sonda alimentara inteligenta.

Electrolux Sous Vide EOB9956XAX este pentru cei care au un buzunar mare si care vor sa gateasca ca un bucatar profesionist acasa. Acest lucru nu inseamna ca incepatorii in ale gatitului sunt exclusi, ecranul mare color pune la dispozitia utilizatorului o carte de bucate impreuna cu programele automate pentru gatitul acestor retete.

Cuptorul are un panou de comenzi color, de tip tactil, cu text si pictograme, simplu de folosit si intuitiv. Pe ecran sunt afisate informatii utile despre cuptor, despre programul ales, timpul ramas si temperatura. De la meniul panoului de comanda se pot face reglajele manuale si se pot accesa programele de gatit automate.

Functia Varioguide

Functia Varioguide ofera utilizatorului  220 de retete direct pe ecranul digital color al cuptorului. Pentru fiecare reteta, cuptorul indica ingredientele si modul de preparare. Cuptorul recleaza automat temperatura, umiditatea si durata corecta pentru fiecare reteta selectata. Utilizatorul are posibilitatea de a modifica modul de preparare in functie de preferinte si cu rezultate bune de la prima incercare.

Funtie CombiSteam Pro, Full Taste si SousVide

Functia CombiSteam Pro iti ofera posibiliatatea prepararii alimentelor in trei moduri: caldura, abur si combinat. Modul combinat regleaza automat combinatia de caldura si abur care asigura rumenirea preparatelor la exterior si un interior succulent. Functa SousVide permite gatirea alimentelor sigilate in vid la o temperature redusa. Aceasta mod de gatire intensifica aromele.

Pentru a prepara cu abur, trebuie sa adaugi apa in rezervorul special creat care se poate detasa si umple cu apa de la chiuveta. Cand este folosita functia de gatire cu abur, sunt necesare temperaturi mai mici pentru coacere avand ca rezultat final preparate mai fragede si o economisire de energie electrica.

In Cartea cu retete a cuptorului vei gasi retete pentru gatitul cu abur si cum trebuie reglata intensitatea acestuia pentru a obtine rezultate bune.

Sonda temperatura pentru alimente Food Probe

Cuptorul Electrolux Sous Vide EOB9956XAX este dotat cu o sonda alimentara FoodProbe. Aceasta sonda citeste temperatura din interiorul alimentelor si regleaza automat temperatura si timpul desfasurarii programului. Cu ajutorul sondei este posibila prepararea carnii „in sange”, „mediu” sau „bine facut”, aceasta avertizeaza opreste cuptorul in momentul in care se atinge nivelul de temperatura necesar.

Curatare cu abur

Electrolux Sous Vide EOB9956XAX are un program de curatre cu abur. Aceasta functie ajuta la curatarea interioara a cuptorului fara efort. Cuptorul afiseaza automat o atentionare atunci cand este recomandata folosirea programului de curatare cu abur. Aceasta functie este eficienta iar in majoritatea cazurilor cuptorul se curata foarte bine. Pentru anumite pete dificile este recomandata repetarea programului de curatare cu aburi sau folosirea unor solutii de curatat.

Solutii de curatat cuptorul recomandate:

Spray pentru curatarea cuptorului Electrolux E6OCS106

Spray pentru curatarea cuptorului Electrolux E6OCS106 – 250 ml.

Electrolux E6OCS106 este o solutie eficienta de curatat interiorul cuptorului si gratarele acestuia ce poate fi aplicata foarte usor prin pulverizare.

Solutie curatare cuptor Miele

Solutie Miele de curatare cuptor – 500 ml

Solutia Miele pentru cuptoare se aplica foarte usor prin pulverizare si curata eficient petele din interiorul cuptorului si de pe gratare.

Solutie pentru curatarea cuptorului Kronstar

Solutie pentru curatarea cuptorului Kronstar – 500 ml

Solutia Kronstar pentru cuptoare se aplica usor prin pulverizare si curata eficient petele din interiorul cuptorului si de pe gratare.

Punctele pozitive si negative pentru Electrolux Sous Vide EOB9956VAX:

Punctele pozitive si negative pentru Electrolux EOB8851AOX cuptor incorporabil cu abur:

Pro: Aspect premium cu materiale de calitate, functie gatire cu abur, sonda temperatura Food Probe, finisaj inox antiamprenta, functie curatare cu abur, programe presetate de gatit, usa rece cu 3 straturi de sticla cu inchidere silentioasa.

Contra: Petele foarte dificile necesita frecarea cu un burete pentru a fi indepartate.

Concluzie: Electrolux Sous Vide EOB9956VAX are o cavitate mare, este fabricat din materiale de calitate si este unul din cuptoare cu abur. Recomand celor care vor sa gateasca profesionist si care vor sa controleze rezultatele finale ale preparatelor.

Mai jos sunt principalele caracteristici pentru Electrolux Sous Vide EOB9956VAX:

Verifica pret actualizat pentru Electrolux Sous Vide EOB9956XAX.

Manual utilizare Electrolux Sous Vide EOB9956XAX.

Instructiuni instalare Electrolux Sous Vide EOB9956XAX.

Carte cu retete Electrolux Sous Vide EOB9956XAX.

Site oficial Electrolux Sous Vide EOB9956XAX cuptor incorporabil multifunctional.

sursa: electrolux.ro

Magazine recomandate de unde poti achizitiona Electrolux EOB9956XAX:

Alte cuptoare cu abur recomandate:

Cuptor incorporabil Electrolux EOC6631AOX

Cuptor incorporabil cu abur Electrolux EOC6631AOX, Electric, Multifunctional, Capacitate 74 l, Functie Grill, Timer, Curatare pirolitica, Clasa energetica A, Finisaj Inox antiamprenta.

Electrolux EOC6631AOX este usor de curatat cu ajutorul functiei de autocuratare pirolitica si este dotat cu sonda FoodProbe pentru afisarea temperaturii in timp real din interiorul preparatelor.

Cuptor incorporabil cu aburi Gorenje+ GS778X

Cuptor incorporabil cu aburi Gorenje+ GS778X, Capacitate 75 l, Electric, Functie Grill, Finisaj exterior Inox + Sticla.

Electrolux EOC6631AOX este usor de curatat cu ajutorul functiei de autocuratare cu aburi AquaClean, este dotat cu sonda pentru afisarea temperaturii in timp real din interiorul preparatelor si functie de gatire cu aburi.

Cuptor electric combi cu aburi MIELE DGC 6660

Cuptor celectric combi cu aburi MIELE DGC 6660, Capacitate 68 l, Peste 200 programe automate.

MIELE DGC 6660 are un interior usor de curatat cu finisaj Perfect Clean, este dotat cu sonda de temperatura pentru un control mare la preparat si functie de gatire cu aburi, este dotata cu peste 200 programe automate.

Cuptor incorporabil Bosch CDG634BS1

Cuptor incorporabil Bosch CDG634BS1, Electric, Functie Aburi, Capacitate 38 l, 4 Functii, Convectie 4D, Inel rotativ, Touch control, Display TFT, Finisaj Inox.

Bosch CDG634BS1 are functie de gatire cu aburi, functie Autopilot cu 20 programe automate.

Iti recomand si articolul despre cuptorul Electrolux EOB8851AOX cuptor incorporabil cu abur.

De asemenea, ai putea dori...