Cuptor electric incorporabil Bosch HBG6750S1

Cuptor electric incorporabil Bosch HBG6750S1

Cuptor electric incorporabil Bosch HBG6750S1, Multifunctional, Capacitate 71 l, 13 Functii, Putere 2200 W, Autocuratare pirolitica, Convectie 4D, Touch control, Display TFT, Finisaj Inox

Bosch HBG6750S1 este unul din cele mai noi modele de cuptoare electrice care fac parte din gama de cuptoare Serie 8 de la Bosch. Bosch HBG6750S1 incorporeaza unele din cele mai noi tehnologii folosite la cuptoarele electrice oferind rezultate excelente de coacere si prajire. Tehnologiile folosite la acest cuptor sunt Convectie aer 4D, AutoPilot 10, Autocuratare pirolitica, Senzor PerfectBake si termometru PerfectRoast.

Cuptorul electric incorporabil Bosch HBG6750S1 are un volum interior de 71 de litri, una din capacitatile maxime la cuptoarele incorporabile de 60 cm, si o clasa de eficienta energetica A+. Cuptorul are rezultate excelente la gatitul preparatelor cu un consum redus de energie.

Aspectul

Bosch HBG6750S1 are un aspect modern, cu un finisaj realizat din inox antiamprenta slefuit si sticla. Panoul de comenzi este modern, format dintr-un ecran TFT tactil (touch control) si un buton mare central rotativ, pentru un control simplu si intuitiv.

Autocuratare pirolitica

Bosch HBG6750S1 are autocuratare pirolitica, cea mai eficienta dintre tehnologiile de autocuratare, curatarea cuptorului realizandu-se automat fara utilizarea de produse chimice. In functie de gradul de murdarire, aparatul se incalzeste pana la maxim 480 °C incinerand toate reziduurile ramase pe peretii interiori ai cuptorului. Tot ce ramane este un pic de cenusa care se poate indeparta foarte usor cu ajutorul unei lavete.

Ce diferentiaza cuptorul electric Bosch HBG6750S1 de alte cuptoare cu autocuratare pirolitica este faptul ca suporturile si tavile sunt compatibile cu acest tip de autocuratare. Acest lucru inseamna ca aceste accesorii se curata in acelasi timp cu interiorul cuptorului fara a fi necesara indepartarea lor.

Functia Hotair Eco

Hotair Eco este thnologia prin care cei de la Bosch au optimizat modul de incalzire cel mai frecvent utilizat, cel cu aer cald. In jurul ventilatorului din interiorul cuptorului este o rezistenta care incalzeste aerul.  Cu functia Hotair Eco se economiseste energie la gatire. Cei de la Bosch sustin ca acest nou mod de incalzire, este cu 30 % mai eficient. O canalizare eficienta a caldurii, utilizarea optima a materialelor cuptorului si o izolatie suplimentara, asigura reducerea considerabila a consumului de energie. Hotair Eco permite prepararea economica din punct de vedere energetic a preparatelor. Functia Hotair este efecienta doar pe un singur nivel.

Senzor PerfectBake si termometru PerfectRoast

Senzorul PerfectBake masoara in mod constant nivelul de umiditate din felurile de mancare si regleaza in mod automat procesul de coacere. Functia se activeaza foarte usor, selectezi felul de mancare si apesi „Start”. Cuptorul va incepe programul de gatire si va monitoriza umiditatea din mancare pe timpul coacerii regland automat temperatura si timpul. Programul este ideal pentru paine si prajituri.

Sonda de carne are un termometru PerfectRoast cu trei puncte de masurare extrem de sensibile pentru determinarea temperaturii de baza a alimentelor. Cu acest termometru cuptorul stie cand carnea de vita, miel sau pui atinge temperatura de coacere ideala si este gata oferind rezultatele de prajire perfecte.

Convectie aer 4D

Convectia 4D a lui Bosch HBG6750S1 asigura o distribuire uniforma a caldurii in interiorul cuptorului. Ventilatorul isi schimba directia constant pentru a incalzi uniform fiecare nivel din interiorul cuptorului facand posibila coacerea a 4 tavi,  in acelasi timp, pe diferite nivele si cu rezultate identice.

AutoPilot 10

Functia AutoPilot 10 de la Bosch HBG6750S1 reprezinta o serie de 10 programe automate presetate care asigura o gatire perfecta a fiecarui preparat.

Functia Autopilot 10 este simplu de folosit. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci preparatul in cuptor, sa alegi unul din cele 10 programe de gatit corespunzatoare, sa introduci greutatea de carne sau de peste si sa apesi butonul „Start”. Functia AutoPilot preia si stabileste modul, durata si temperatura de preparare. Programele automate se pot personaliza si poti alege cum doresti sa fie copt preparatul, in sange, mediu sau bine facut.

Instalare

Instalarea cuptorului este foarte usoara, inclusiv pentru incepatori. Cablul furnizat de producator are o lungime de 120 cm si are stecher. Recomandarea producatorului este sa aveti o priza in apropiere pentru a evita folosirea prelungitoarelor. Recomand instalarea cuptorului peste nivelul blatului de lucru pentru un acces mai usor si pentru a evita aburii fierbinti care ies din cuptor cana aceste este in functiune.

Mai jos am sa enumar punctele pozitive si negative pentru Cuptor electric incorporabil Bosch HBG6750S1:

Pro: Aspect modern, materiale de calitate, Senzor PerfectBake si termometru PerfectRoast, Convectie aer 4D, Functie AutoPilot 10, Autocuratare pirolitica.

Contra: Pretul mare.

Concluzie: Cuptor electric incorporabil Bosch HBG6750S1 este usor de utilizat, are eficienta energetica A+, autocuratare piroliza si multe din cele mai noi functii si tehnologii folosite la cuptoarele electrice. Pretul cuptorului este mare, dar primesti in schimb calitatea legendara de la Bosch.

Caracteristici cuptor electric incorporabil Bosch HBG6750S1:

Verifica pret actualizat cuptor electric incorporabil Bosch HBG6750S1

sursa:  bosch-home.ro

Adaptoare wireless recomandate:

Crema Wpro de curatat suprafete din inox

Crema Wpro de curatat suprafete din inox

Crema Wpro de curatat suprafete din inox – 250 ml

Crema Wpro curata orice suprafata cromata sau din otel inoxidabil fara sa zgarie.

Solutie pentru intretinere inox Fissler

Solutie pentru intretinere inox Fissler

Solutie pentru intretinere inox Fissler – 250 ml

Pentru lustruire si curatare fara zgarieturi. Se poate folosi si pentru curatarea obiectelor din cupru, alama sau a celor cromate.

Solutie Xavax Eco pentru curatare sticla

Solutie Xavax Eco pentru curatare sticla

Solutie Xavax Eco pentru curatarea suprafetelor din sticla, plute ceramice si gratar – 250 ml

Xavax Eco nu lasa zgarieturi si este ideala pentru curatarea suprafetelor din sticla de la cuptoare, cat si pentru suprafetelele foarte murdare.

Alte Cuptoare Bosch Seria 8 recomandate:

Cuptor incorporabil multifunctional Bosch HMG6764S1

Cuptor electric incorporabil multifunctional Bosch HMG6764S1, 12 functii, capacitate 67 L, finisaj Inox + Sticla, autocuratare Pirolitica.

Bosch HMG6764S1 are functie de microunde cu convectie pentru incalzire sau preparare rapida cu ajutorul aerului fierbinte, are Senzor PerfectBake si termometru PerfectRoast pentru o coacere perfecta si autocuratare piroliza.

Cuptor incorporabil Bosch HBG6764S1

Cuptor electric incorporabil multifunctional Bosch HBG6764S1, apacitate 71 l, 13 Functii, Consum 2200 W, Autocuratare pirolitica, Convectie 4D, autocuratare Piroliza, functie Microunde.

Bosch HBG6764S1 are functia suplimentara de aburi (ADDED STEAM). Functia de aburi asigura un control si mai mare la gatit prin adugarea de umiditate in interiorul cuptorului.

Cuptor incorporabil multifunctional Bosch HBG6750B1

Cuptor electric incorporabil multifunctional Bosch HBG6750B1, capacitate 71 l, 13 Functii, consum 2200 W, Autocuratare pirolitica, Convectie 4D

Bosch HBG6750B1 are un finisajrealizat in intregime din sticla neagra usor de intretinut si functie 4D Hotair Eco care ajuta la economisirea de energie in timpul gatitului.

De asemenea, ai putea dori...