Cumpara 4 anvelope auto si primesti un card cadou de 60 lei

Cumpara 4 anvelope auto si primesti un card cadou de 60 lei de la eMAG

Cumpara 4 anvelope auto si primesti un card cadou de 60 lei de la eMAG

Cumpara 4 anvelope auto si primesti un card cadou de 60 lei de la eMAG

Cumpara 4 anvelope auto si primesti un card cadou. Daca cumperi un set de patru anvelope auto, indiferent de tip si marca, in perioada 29 Noiembrie – 31 Decembrie, eMAG te rasplateste cu un un card cadou in valoare de 60 lei.

Cardul cadou este oferit pentru oricare 4 anvelope cumparate si va putea fi utilizat pentru cumpararea produselor vandute de eMAG din orice categorie, exceptia asigurarile si a rovinietele. Dupa dupa plasarea comenzii pentru anvelope, cardul cadou va fi trimis prin e-mail. Cardul va putea fi utilizat in perioada 31 ianuarie – 28 februarie 2018.

Mai multe detalii despre campanie se pot vedea aici.

Anvelope auto recomandate:

Anvelopa iarna Michelin Alpin 5

Michelin Alpin 5 este pentru sezonul de iarna, are un indice sarcina 91, Clasa eficienta consum E, Clasa aderenta pe suprafete umede B si Nivel de zgomot (dB) 68.


Anvelopa iarna Nokian WR D3

Nokian WR D3 este pentru sezonul de iarna, are un indice sarcina 91, indice viteza T, clasa eficienta consum C, clasa aderenta pe suprafete umede C, nivel de zgomot (dB) 72.


Anvelopa Iarna CONTINENTAL WinterContact TS 860

CONTINENTAL WinterContact TS 860 este pentru sezonul de iarna, are indice sarcina 91, indice viteza T, clasa eficienta consum C, clasa aderenta pe suprafete umede B, nivel de zgomot (dB) 72.


Daca articolul „Cumpara 4 anvelope auto si primesti un card cadou de 60 lei” a continut informatii interesante pentru tine, iti mai recomand si articolul „Sfaturi practice pentru un spalat de rufe perfect„.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *