Combina Frigorifica Indesit LI80 FF1 S No Frost

Combina Frigorifica Indesit LI80 FF1 S No Frost

Combina Frigorifica Indesit LI80 FF1 S No Frost, Capacitate 301 l, Clasa Energetica A+, Inaltime 189 cm, Finisaj exterior Inox.

Combina Frigorifica Indesit LI80 FF1 S No Frost

Combina Frigorifica Indesit LI80 FF1 S face parte din noile modele de combine frigorifice fabricate de Indesit. Aceasta combina frigorifica are o capacitate totala de 301 litri si este dotata cu tehnologia No Frost. Temperatura de racire a aparatului se regleaza foarte usor prin simpla rotire a butonului rotativ aflat in partea de sus in interiorul frigiderului. Iluminarea interioara este realizata cu ajutorul unui bec de tip LED, elegant ascuns pentru a nu incomoda vederea utilizatorului.

Aspectul

Combina frigorifica are un aspect modern si finisaje de calitate, atat la exterior cat si la interior. Aparatul are doua compartimente, unul pentru frigider si unul pentru congelator, iar usile au o culoare gri inox cu o suprafata usor de intretinut si rezistenta la amprente.

Manerele sunt elegant incastrate in cele doua usi ale aparatului. Acestea pot fi folosite pentru deschiderea pe dreapta cat si pe stanga a usilor, in functie de cum au fost acestea montate.

La interior, frigiderul poate fi compartimentat in functie de preferintele fiecaruia, datorita celor trei rafturi din sticla si a celor patru rafturi de pe usa care se pot muta usor. Pe langa clasicul compartiment pentru fructe si verdeturi, pe care il regasim si la alte modele de combine frigorifice, Indesit LI80 FF1 S este dotat si cu un sertar mobil glisant numit „Flexi Use Box”.

Combina Frigorifica Indesit LI80 FF1 S este livrata cu usile montate pe partea dreapata, iar in pachet se afla piesele necesare pentru montarea acestora pe partea stanga, daca asta este optiunea utilizatorului. Instructiunile de montare se afla in manualul utilizatorului. Schimbarea pozitiei celor doua usi dureaza aproximativ 15 minute, iar cu putin efort poate fi facuta usor de o singura persoana daca aparatul este culcat la podea.

Sertar glisant Flexi Use Box

Combina Frigorifica Indesit LI80 FF1 S vine dotata cu un sertar glisant „Flexi Use Box”, disponibil de obicei la modele de combine frigorifice mult mai scumpe. Aceast sertar se poate muta, mai sus sau mai jos, in functie de temperatura dorita.

La nivelul de jos, in interiorul sertarului se atinge o temperatura de aproximativ 0˚C, iar cand sertarul este montat la nivelul de sus, temperatura este de aproximativ 5°C, otemperatura ideala pentru a conserva fructe si legume.

Polite glisante

Aparatul este dotat cu 3 politele glisante care se pot scoate 7 centimetri in exterior. Acest lucru face accesul mult mai usor la alimentle aflate in spatele frigiderului. Pentru aceste rafturi sunt mobile si pot fi mutate in functie de preferinta fiecaruia.

Tehnologie racire No Frost

Combina Frigorifica Indesit LI80 FF1 S este dotat  cu tehnologia No Frost. Datorita tehnologiei No Frost, alimentele pot fi pastrate mai mult in timp si este este impiedicata formarea ghietii in compartimentul congelatorului. Nu mai este necesara dezghetarea periodica a congelatorului pentru indepartarea ghietii formate, iar aparatul poate fi intretinut mult mai usor.

Punctele pozitive si negative pentru Combina Frigorifica Indesit LI80 FF1 S:

Punctele pozitive si negative pentru Indesit LI80 FF1 S:

Pro: Aspect premium, materiale de calitate, tehnologie NoFrost, pret mic, spatiul din interior este  compartimentat inteligent si poate fi personalizat usor, usi exterioare usor de curatat si manere incastrate.

Contra: Nimic important pentru moment.

Concluzie: Combina Frigorifica Indesit LI80 FF1 S este o combina frigorifica ideala pentru o familie de 3 – 4 persoane, are un aspect modern, este fabricat din materiale de calitate, este dotat cu tehnologia NoFrost si are un pret foarte bun. Recomand acest produs. Raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Verifica pret actualizat pentru Combina Frigorifica Indesit LI80 FF1 S.

Mai jos sunt principalele caracteristici pentru Combina Frigorifica Indesit LI80 FF1 S:

Manual utilizare combina frigorifica Indesit LI80 FF1 S.

Site oficial Combina Frigorifica Indesit LI80 FF1 S No Frost.

sursa: indesit.ro

Produse recomandate pentru frigider:

Magazine recomandate de unde poti achizitiona Combina Frigorifica Indesit LI80 FF1 S No Frost:

Alte combine frigorifice recomandate:

Combina frigorifica Samsung RS7778FHCSR

Combina frigorifica Samsung RS7778FHCSR Side by Side, tehnologie No Frost, capacitate 543 l, Clasa A++, culoare Inox.

Samsung RS7778FHCSR are un aspect premium, este dotat cu tehnologia Total No Frost, are dispenser pentru apa si gheata.

Combina Frigorifica Bosch KAG90AI20

Combina Frigorifica Bosch KAG90AI20 Side by Side, tehnologie No Frost, capacitate 522 l, Clasa A+, H 177 cm , culoare Inox Antiamprenta.

Bosch KAG90AI20 are un aspect premium, este dotat cu tehnologia Total No Frost si are dispenser pentru apa si gheata.

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA 6th Sense Fresh Control Supreme, Capacitate 312 l, Clasa energetica A+, Full No Frost, Inaltime H 188.5 cm, Finisaj Inox.

Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA este dotat cu tehnologia Al 6lea Simt pentru Controlul Prospetimii, cu filtru antibacterian Microban si sistem de dezghetare automat.

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, Capacitate 331 l, Clasa energetica A+, Inaltime 201 cm, Finisaj Alb.

Beko DBK 386 WDR+ este dotat cu dispenser de apa, panou comenzi digital cu inregistrare vocala pentru mesaje, garnitura si maner usa cu protectie antibacteriana, Active Fresh Blue Light pentru cresterea duratei de conservare a legumelor si a fructelor.

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF, Capacitate 289 l, Clasa Energetica A+, Full NoFrost, Inaltime H 178, Culoare Argintiu.

Samsung RB29HSR2DSA/EF este o combina frigorifica Full NoFrost cu un compresor Digital Inverter cu 10 ani garantie, are un raft cu glisare usoara Easy Slide care se gliseaza in exterior.

De asemenea, ai putea dori...