Candy GrandO’ Vita GV 139TW3 masina de spalat rufe

Candy GrandO’ Vita GV 139TW3 masina de spalat rufe

Candy GrandO’ Vita GV 139TW3 masina de spalat rufe automata, Capacitate spalare 9 Kg, Clasa Energetica A+++, Viteza Stoarcere 1300 rpm RPM, Culoare Alb

Candy GrandO’ Vita GV 139TW3 este o masina de spalat automata moderna dotata cu tehnologii de ultima generatie. Aceasta masina de spalat este recomandata pentru o familie mare, dar si pentru o singura persoana, datorita capacitatii mari de 9 kg si a faptului ca poate regla consumul si durata programelor in functie de cantitatea de rufe din cuva. In ciuda pretului mic fata de concurenta, Candy GrandO’ Vita GV 139TW3 incorporeaza cateva din cele mai noi inovatii ca tehnologia MixPower System, KG check si AntiVibration Design.

Aspectul

Candy GrandO’ Vita GV 139TW3 este o masina de spalat rufe clasica, vopsita in culoarea alba, cu un hublou frontal mare de 35 cm si o deschidere de 180º pozitionat sus pentru un acces usor la incarcarea si descarcarea rufelor. Panoul de comenzi este dotat cu un selector rotativ de programe si un ecran tactil iluminat cu LED-uri portocalii care afiseaza informatii despre ciclul de spalare. De la butoanele tactile se pot personaliza programele de spalare in functie de preferinta.

Tehnologia MixPower System

MixPower System este o tehnologie care combina detergentul apa intr-un recipient separat si solutie pe care o trimite in cuva printr-un jet puternic direct pe tesatura rufelor din cuva. Datorita acestei tehnologii, detergentul actioneaza mult mai rapid, acesta intrand cu presiune in tesatura rufelor, iar ciclurile de spalare sunt mai scurte si cu rezultate similare cu al unui ciclu de spalare clasic.

KG check  – optimizarea consumului in functie de incarcare

KG check este o tehnologie cu ajutorul careia masina de spalat verifica la inceputul ciclului de spalare ales, ce cantitate de rufe a fost incarcata in cuva. In functie de aceasta cantitate, masina optimizeaza consumul de apa si durata ciclului de spalare. Datorita acestei tehnologii, masina de spalat foloseste o cantitate mai mica de apa iar consumul de energie electrica este mai mic si cu rezultate bune la spalare.

Mai jos am sa enumar punctele pozitive si negative pentru Candy GrandO’ Vita GV 139TW3:

Pro: Capacitate mare de spalare, panou de comenzi usor de folosit, hublou mare – se poate introduce o plapuma sau o patura foarte usor, este eficienta energetic – regleaza automat timpul de spalare si cantitatea de apa in functie de cantitatea de rufe, este silentioasa si este dotata cu tehnologia MixPower System si KG check.

Contra: Nu am remarcat diferente intre zgomotul produs de  o masina de spalat clasica si zgomotul produs al acestei masini dotata cu tehnologia AntiVibration Design.

Concluzie: Candy GrandO’ Vita GV 139TW3 este dotata cu unele din cele mai noi functii si tehnologii disponibile la momentul actual, poate spala 9 kg de rufe uscate, este eficienta energetic si se incadreaza in clasa energetica A+++ si spala rufele foarte bine. O recomand in special celor care vor sa spele si rufe de dimensiune mare cum ar fi paturile, pernele sau plapuma. Candy GrandO’ Vita GV 139TW3 are un raport calitate/pret foarte bun.

Caracteristici tehnice pentru Candy GrandO’ Vita GV 139TW3:

Verifica pret actualizat pentru masina de spalat rufe Candy GrandO’ Vita GV 139TW3.

sursa:  candy.ro

Detergenti recomandati:

Detergent capsule Ariel 3 in 1 Pods Mountain Spring

Detergent capsule Ariel 3 in 1 Pods Mountain Spring – 30 buc

Rezultate foarte bune la spalat rufe albe, usor de folosit.

Foarte eficient la temperaturi mari de peste 50° C.

Detergent capsule gel & pudra Persil Power Mix Color

Detergent capsule gel & pudra Persil Power Mix Color – 25 buc

Spala foarte bine rufele colorate protejand culorile, usor de folosit.

Eficient la temperaturi joase de 30° C. Miros placut – nu necesita balsam.

Detergent capsule Omo Ultimate

Detergent capsule Omo Ultimate – 45 buc

Spala bine toate tipurile de rufe la temperaturi intre 30º si 90º C.

Miros placut, nu necesita balsam si usor de folosit.

Magazine recomandate de unde poti achizitiona Masina de Spalat Candy GrandO' Vita GV 139TW3:

Alte masini automate de spalat rufe recomandate:

Masina de spalat rufe Candy GSF 138TWC3/1-S

Masina de spalat rufe Candy GSF 138TWC3/1-S, Capacitate 8 Kg, Viteza centrifugare 1300 RPM, WI-FI, Clasa Energetica A+++, Culoare Alb

Candy GSF 138TWC3/1-S are aplicatia Wi-Fi ce permite monitorizarea aparatului, are sistem detectare spuma si protectie impotriva inundatiilor.

Masina de spalat rufe Candy GS1483D3/1-S

Masina de spalat rufe Candy GS1483D3/1-S, Viteza centrifugare 1400 RPM, Capacitate 8 kg, Eficienta Energetica Clasa A+++, Culoare Alb.

Candy GS1483D3/1-S are 16 programe automate de spalare, sistem de siguranta impotriva copiilor si programare intarziata.

Masina de spalat rufe cu uscator Candy GVW 485T-S

Masina de spalat rufe cu uscator Candy GVW 485T-S, Capacitate 8 Kg spalare / 5 kg uscare, Viteza centrifugare 1400 RPM, Clasa energetica A, Culoare Alb.

 Candy GVW 485T-S are tehnologia exclusiva Mix Power System+ amesteca apa cu detergentul, intr-o solutie foarte concentrata si are un motor silentios.

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10428

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10428, 6th Sense,10 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Direct Drive, Alb.

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR10428 are Motor Direct Drive foarte silentios si efficient, Tehnologia Al 6lea Simt, recomandare dozare detergent, SoftMove, Fresh Care.

Vezi pret si detalii produs

Iti mai recomand si urmatoarele articole:
Sfaturi practice pentru un spalat de rufe perfect
Sfaturi practice pentru indepartarea petelor de pe rufe

De asemenea, ai putea dori...