Cana filtrare apa Electrolux EWFLJL3 Capacitate 1,6 litri

Cana filtrare apa Electrolux EWFLJL3

Cana filtrare apa Electrolux EWFLJL3, Capacitate 1.6 l, Culoare Rosu

De cativa ani, folosesc diferite cani de filtrare care mi-au facut viata mai usoara si am economisit bani. La momentul achizitiei primei cani de filtrare a apei, am facut un calcul legat de consumul de apa potabila si costurile ei. Am ajuns la concluzia ca este mai ieftin sa detii o cana pentru filtrarea apei si cu siguranta nu mai imi rup spatele carand bidoane de la supermarket. Apa filtrata are cele mai putine impuritati, are un gust mai bun si este mai sanatoasa.

Descriere Cana filtrare apa Electrolux EWFLJL3

Indicator electronic schimbare filtru Cana Electrolux EWFLJL3Cana filtrare apa Electrolux EWFLJL3 are capacitatea de 2,3 litri si filtreaza 1,6 litri de apa cu ajutorul unui cartus consumabil. Aceste cartus are puterea de a filtra 150 litri de apa si este recomandabil a fi inlocuit dupa 1 luna. Dupa aceasta perioada este posibila dezvoltarea bacteriilor in interior. Cana vine cu un indicator electronic de schimbare al filtrului care indica in procentaje cat a mai ramas pana cand trebuie schimbat filtrul.

Acesta cana filtreaza apa de la robinet eliminand mirosul de clor, calcarul, diferite metale grele si impuritati organice. Personal folosesc apa filtrata pentru baut, gatit, preparat cafele si chiar la fierul de calcat sau alte electrocasnice care necesita apa fara calcar.

Electrolux EWFLJL3 filtreaza de 2 ori mai repede apa si cu aceeasi eficienta, datorita filtrului de apa Electrolux Pure Advantage, fata de alte modele de pe piata (vezi canile de la Brita). Cana se spala usor. Se recomanda spalarea ei la 1-2 saptamani pentru a o mentine curata. Din pacata pentru aceasta cana, filtrele se gasesc mai greu fata de filtrele folosite la canile Brita. Electrolux EWFLJL3 este o cana de filtrare apa care ar trebuii sa fie prezenta in casa fiecaruia.

Un dezavantaj al acestei cani este faptul ca filtrele cu ajutorul carora purifica apa se gasesc destul de greu. Pentru cei care cauta filtre pentru Cana filtrare apa Electrolux EWFLJL3 se poate cumpara online de aici: Filtre Apa Cana Electrolux Pure Advantage.

Mai jos sunt caracteristicile tehnice pentru Cana filtrare apa Electrolux EWFLJL3:
 • Capacitate totala: 2,3 l
 • Capacitate rezervor de apa: 1 litru
 • Indicator electronic de schimbare filtru: Da
 • Filtru inclus: Da
 • Numar de etape filtrare: 4

Dimensiuni

 • Latime: 36 cm
 • Adancime: 10 cm
 • Inaltime: 58 cm
 • Greutate 1 kg

Manual urilizare Cana filtrare apa Electrolux EWFLJL3.

Verifica pretul actualizat Cana filtrare apa Electrolux EWFLJL3.

Detalii cartus filtru de apa Electrolux Pure Advantage.

Magazine de unde se pot cumpara rezerve filtru de apa Electrolux Pure Advantage:

eMag, MarketOnline, PentruAcasa si It-Shirt

sursa: electrolux.ro

Cani de filtrare apa recomandate:

Cana de filtrare apa Brita Marella XL BR100317

Brita Marella XL BR100317 are o capacitate totala de 3,5 litri si o capacitate maxima apa filtrata de 2 litri. Capacul este prevazut cu un indicator manual electronic de schimbare a cartusului.

Vezi pret si detalii produs


Cana de filtrare apa Brita Elemaris Cool BR1000821

Brita Elemaris Cool BR1000821 are o capacitate totala de 2,4 litri si o capacitate maxima apa filtrata de 1,4 litri. Capacul este prevazut cu sistemul de avertizare Brita Meter pentru schimbare a cartusului, care pentru determinarea momentului de schimbare a filtrului ia in calcul duritatea apei si cantitatea de apa filtrata.

Vezi pret si detalii produs


Cana de filtrare apa Brita Marella XL BR100305

Brita Marella XL BR100305 are o capacitate totala de 3,5 litri si o capacitate maxima apa filtrata de 2 litri. Capacul este prevazut cu un indicator manual de schimbare a cartusului.

Vezi pret si detalii produs


Recipient pentru filtrare apa Brita Optimax BR100239

Brita Optimax BR100239 are o capacitate totala de 8,5 litri si o capacitate maxima apa filtrata de 5,3 litri. Capacul este prevazut cu Brita Memo, un indicator electronic manual de schimbare a cartusului.

Vezi pret si detalii produs


Produse similare recomandate: Cana filtrare apa Brita BR1008942.

Iti mai recomand si articolul Tot ce trebuie sa stii despre canile pentru filtrarea apei.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Cana filtrare apa Electrolux EWFLJL3 Capacitate 1,6 litri
Author Rating
51star1star1star1star1star

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

 1. 14 aprilie 2014

  […] EWFLJL3, EWFSJ3, EWFLJ3 […]