Cana filtrare apa Electrolux EWFLJL3

Cana filtrare apa Electrolux EWFLJL3

Cana de filtrare apa Electrolux EWFLJL3, Capacitate 1.6 l, Culoare Rosu

Inainte sa apelez la un sistem de filtrare al apei, eram sclavul bidoanelor de apa din supermarketuri, …cum eu beau multa apa zilnic, ajunsesem sa car bidoane de 10 litri ca sa-mi asigur necesarul de apa potabila. Fiind predispus si la formarea pietrelor de rinichi eram de asemenea atent la ce fel de apa beau. In general am cautat apa cu cel mai putin continut de calcar. Am ajuns la concluzia ca nu exista apa imbuteliata fara calcar iar cea care contine o cantitate mica este foarte scumpa. Am decis ca acest lucru trebuie sa se opreasca si mai bine beau apa de la robinet sau caut un alt sistem prin care sa obtin apa potabila. De cativa ani, folosesc diferite cani de filtrare care mi-au facut viata mai usoara si am economisit bani. La momentul achizitiei primei cani de filtrare a apei, am facut un calcul legat de consumul de apa potabila si costurile ei. Am ajuns la concluzia ca este mai ieftin sa detii o cana filtru apa si cu siguranta nu mai imi rup spatele sa car bidoane de la supermarket. O cunostinta a facut teste de apa de la robinet, bidoane din comert si de la apa filtrata cu o astfel de cana. Concluzia a fost ca apa filtrata la o astfel de cana are cele mai putine impuritati si este mai buna. Apa si mancarea, cel putin in teorie, are gust mai bun si este mai sanatoasa.

Indicator electronic schimbare filtru Cana Electrolux EWFLJL3Una din canile pe care le folosesc este si Cana filtrare apa Electrolux EWFLJL3. Cana are capacitatea de 2,3 litri si filtreaza 1,6 litri de apa cu ajutorul unui cartus consumabil. Aceste cartus are puterea de a filtra 150 litri de apa si este recomandabil a fi inlocuit dupa 1 luna. Dupa aceasta perioada este posibila dezvoltarea bacteriilor in interior. Cana vine cu un indicator electronic de schimbare al filtrului care indica in procentaje cat a mai ramas pana cand trebuie schimbat filtrul.

Acesta cana filtreaza apa de la robinet eliminand mirosul de clor, calcarul, diferite metale grele si impuritati organice. Personal folosesc apa filtrata pentru baut, gatit, preparat cafele si chiar la fierul de calcat sau alte electrocasnice care necesita apa fara calcar.

Electrolux EWFLJL3 filtreaza de 2 ori mai repede apa si cu aceeasi eficienta, datorita filtrului de apa Electrolux Pure Advantage, fata de alte modele de pe piata (vezi canile de la Brita). Cana se spala usor. Se recomanda spalarea ei la 1-2 saptamani pentru a o mentine curata. Din pacata pentru aceasta cana, filtrele se gasesc mai greu fata de filtrele folosite la canile Brita. Electrolux EWFLJL3 este o cana de filtrare apa care ar trebuii sa fie prezenta in casa fiecaruia.

Un dezavantaj al acestei cani este faptul ca filtrele cu ajutorul carora purifica apa se gasesc destul de greu. Pentru cei care cauta filtre pentru Cana filtrare apa Electrolux EWFLJL3 se poate cumpara online de aici: Filtre Apa Cana Electrolux Pure Advantage.

Mai jos sunt caracteristicile tehnice pentru Cana filtrare apa Electrolux EWFLJL3:

  • Capacitate totala: 2,3 l
  • Capacitate rezervor de apa: 1 litru
  • Indicator electronic de schimbare filtru: Da
  • Filtru inclus: Da
  • Numar de etape filtrare: 4

Dimensiuni

  • Latime: 36 cm
  • Adancime: 10 cm
  • Inaltime: 58 cm
  • Greutate 1 kg

Manual urilizare Cana filtrare apa Electrolux EWFLJL3.

Verifica pretul actualizat Cana filtrare apa Electrolux EWFLJL3.

Detalii cartus filtru de apa Electrolux Pure Advantage.

Magazine de unde se pot cumpara rezerve filtru de apa Electrolux Pure Advantage:

MarketOnline, PentruAcasa si It-Shirt

sursa: electrolux.ro

Produse similare recomandate: Cana filtrare apa Brita BR1008942

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. 14 aprilie 2014

    […] EWFLJL3, EWFSJ3, EWFLJ3 […]