Bosch PIN651F27E plita inductie

Bosch PIN651F27E plita inductie

Bosch PIN651F27E plita inductie incorporabila, 2 Zone Inductie, 1 Zona FlexInduction, Panou Touch control, Latime 60 cm, Sticla Neagra Schott Ceran

Bosch PIN651F27E este o plita incorporabila cu inductie care face parte din gama de plite Seria 6 Logixx de la Bosch. Plita este compusa din patru zone de inductie pentru gatit. In partea dreapta sunt doua „ochiuri”, unul mare in fata si unul mai mic in spate, iar in partea stanga se afla asa numita FlexInduction.

Plita este in intregime din sticla vitroceramica SchottCeranr ezistenta la socuri termice si fizice Aspectul plitei este unul simplu si elegant, cu trei margini tesite si fara a avea o rama metalica, lucru ce ajuta la curatarea usoara a plitei.

Margini tesite Bosch PIA611F18E

Pentru cei care nu au mai utilizat o astfel de plita cu inductie, trebuie sa stie ca trebuie utilizate oale, tigai sau tavi cu baza magnetica. Verifica baza vasului daca are simbolul in forma de spirala care indica faptul ca acesta este compatibil, sau foloseste un magnet care dace se lipeste de baza vasului confirma compatibilitatea acestuia. Vasele confectionate din aluminiu, cupru, sticla, ceramica, lut si inox, fara baza magnetica, nu se pot utiliza.

Coacerea si prajirea se realizeaza mai rapid pe plitele cu inductie fata de plitele traditionale. Uleiul sau grasimea se incalzesc repede, lucru ce necesita pregatirea in prealabil a tuturor ingredientelor necesare preparatului, inainte de inceperea prepararii.

Functie PowerBoos Bosch PIA611F18E

Functie PowerBoost

Plita cu inductie Bosch PIN651F27E are o functie de PowerBoost imbunatatita cu ajutorul careia 2 litri de apa ajung la punctul de fierbere in aproximativ 2 minute. Functia PowerBoost este disponibila pentru toate zonele plitei. Conform celor de la Bosch, folosind aceasta functie salvezi timp si energie iar costurile de exploatare ale plitei sunt mai reduse.

Zona FlexInduction Bosch PIN651F27E

Zona FlexInduction

In stanga plitei se afla asa numita zona FlexInduction care este formata din doua „ochiuri” medii de 480 cm² fiecare. Cand este activata functia FlexInduction ai la dispozitie o suprafata mare de gatit de 960 cm² care detecteaza automat prezenta unui vas, sau a mai multor vase, si porneste automat unul sau doua ochiuri in functie de zona unde plita detecteaza prezenta unui vas.

Cei de la Bosch au creat un gratar si o oala special pentru FlexInduction, beneficiind astfel de toata suprafata si puterea maxima a acestei zone:

Grill Bosch HEZ390522 pentru plita PIA611F18E

Grill Bosch HEZ390522 pentru plita PIA611F18E

Grill Bosch HEZ390522 pentru plita PIA611F18E

Grill Bosch HEZ390522 pentru plita PIA611F18E

Functie pornire DirectSelect si afisare Consum Energetic

Fata de alte modele de plite din comert, cu Bosch PIN651F27E poti activa direct zona dorita fara a fi nevoie sa actionezi mai intai butonul de pornire al plitei, simplificans astfel utilizarea panoului de comanda. Plita mai are o functie, pe care o gasesc folositoare, aceea de a afisa consumul de energie al ultimei sesiuni de gatire. Prin aceasta functie cei de la Bosch vor sa confirme faptul ca plita cu inductie este eficienta energetic fata de alte tipuri de plite si ca merita atentie.

Punctele pozitive si negative pentru Bosch PIN651F27E:

Punctele pozitive si negative pentru Electrolux EOB8851AOX cuptor incorporabil cu abur:

Pro: Aspect premium cu sticla tesita la margini Schott Ceran de calitate, usor de curatat, functie PowerBoost la toate zonele, afisaj consum energetic si zona mare FlexInductie.

Contra: Personal nu am gasit nimic deosebit doar necesitatile specifice unei astfel de plite: trebuie folosite vase cu baza compatibila iar reteaua electrica trebuie sa fata unui consum maxim de  7, kw. Personal as fi dorit sa ca plita sa fie dotata si cu un senzor de detectare a punctului de fierbere asa cum au alte modele din comert.

Concluzie: Bosch PIN651F27E este o plita fabricata de o companie cu renume Bosch. Aspectul premium, zona mare FlexInduction si functia DirectSelect sunt punctele forte care recomanda acest produs. Plita are un raport calitate/pret bun.

Mai jos sunt principalele caracteristici pentru Bosch PIN651F27E:

Verifica pret actualizat pentru Bosch PIN651F27E.

Manual utilizare Bosch PIN651F27E.

Site oficial Bosch PIN651F27E.

sursa: bosch-home.ro

Magazine recomandate de unde poti achizitiona Bosch PIN651F27E:

Alte plite cu inductie recomandate:

Plita incorporabila Gorenje IT614SC, Inductie

Plita incorporabila Gorenje IT614SC, Inductie, 4 Zone de gatit, Touch control, 60 cm, Sticla neagra.

Plita are functia PowerBoost pentru toate zonele de gatit, are indicator de caldura reziduala, timer cu oprire automara

Vezi pret si detalii produs

Plita incorporabila cu inductie Electrolux EHH6340FOK

Plita incorporabila cu inductie Electrolux EHH6340FOK, 4 Zone, Touch, Sticla Neagra.

Plita are functie Booster, Detectare vase, Blocare butoane, Ceas cu functii si Indicator caldura reziduala.

Vezi pret si detalii produs

Plita incorporabila Bosch PIA611F18E

Plita incorporabila Bosch PIA611F18E, Inductie, 4 Zone de gatit, Panou Touch control, Latime 60 cm, Neagra.

Bosch PIA611F18E are functie Booster, Detectare vase, Blocare butoane, Ceas cu functii si Indicator caldura reziduala, consum redus de energie, afiaare consum de energie: arata consumul de energie la sfarsitul procesului de gatire.

Vezi pret si detalii produs

De asemenea, ai putea dori...