Apple a lansat noul smarphone iPhone X

Apple a lansat noul smarphone iPhone X

Apple a lansat noul smarphone iPhone X

Apple a lansat noul smarphone iPhone X

Apple a lansat si prezentat noul Smartphone iPhone X la sediul din Cupertino. Noul telefon inteligent este raspunsul celor de la Apple la noua generatie Samsung Galaxy S8. In ultimii ani, cei de la Samsung au preluat stafeta inovatiilor tehnice aduse acestor tipuri de dispozitive mobile. Samsung a lansat dispozitive unice ca aspect si nu mai pot fi suspectati ca s-au inspirat de la Apple.

Apple este dependent de anumite parti electronice furnizate de Samsung sau alti producatori, dar reuseste sa lanseze in continuare dispozitive unice ca design. Apple ramane in continuare un model de inspiratie pentru companiile mai mici.

Iata cateva din noutatile pe care le aduce Apple Smartphone iPhone X:

Ecran pe toata suprafata telefonului

iPhone X este primul telefon cu ecran care acopera aproape toata suprafata frontala telefonului, care pe langa colturile rotunjite este si primul telefon cu decupaj in ecran pentru a face loc camerei foto frontale. Cei de la Samsung sunt primi care au lansat dispozitive cu un ecran care acopera aproape toata suprafata frontala a telefonului si cu margini rotunjite.

Incarcare wireless AirPower

Apple iPhone X incarcare wireless

Apple iPhone X incarcare wireless

Acesta tehnologie nu este noua si este folosita deja la dispozitivele altor companii, inclusiv Samsung. Este necesar accesoriul Apple Pad pentru a putea incarca telefonul care acum tine cu 2 ore mai mult fata de iPhone 7. Telefonul suporta si incarcare rapida – bateria se incarca 50% din capacitatea in 30 de minute.

Securitate cu Face Id

Cei de la Apple au renuntat complet la senzorul de amprenta, implicit si la butonul „Home”, incepand cu generatia iPhone X, care a fost inlocuit cu tehnologia face recognition – FaceId. Aceasta tehnologie se adapteaza la schimbarile fetei pentru o recunoastere precisa si foloseste o noua camera TrueDepth pentru o recunoastere 3D a fetei. Fata de senzorul de amprenta, care avea o eroare la 50.000 de incercari de logare, Face Id are o eroare la 1.000.000 de accesari. Acest lucru face ca datele salvate pe telefon sa fie in siguranta.

iOS 11

iPhone X vine impreuna cu noul sistem de operare de la Apple – iOS 11. Noul sistem de operare este pregatit pentru realitatea augmentata, tehnologie regasita in aplicatiile si jocurile pentru acest telefon.

Apple iPhone X v-a fi disponibil in urmatoarele saptamani incepand cu $999.

sursa: apple.com/iphone

Alte telefoane inteligente recomandate:

Telefon mobil Samsung Galaxy S8 Plus

Samsung Galaxy S8 Plus, Spatiu Stocare 64GB, Memorie RAM 4GB, Culoare Orchid Grey, ecran Super AMOLED cu 2960 x 1440 pixeli si diagonala 6,2 inch Dual Edge, acumulator 3500 mAh, senzor amprenta.


Telefon mobil Google Pixel XL

Google Pixel XL, Procesor Qualcomm MSM8996 Snapdragon 821 Quad Core, Spatiu Stocare 32GB, Memorie RAM 4GB, Culoare Grey, ecran AMOLED cu 2960 x 1440 pixeli si diagonala 5,5 inch, acumulator 3450 mAh, senzor amprenta, barometru.


Telefon mobil Huawei P10 Plus

Huawei P10 Plus, Procesor Kirin 960 Octa Core, Spatiu Stocare 128GB, Memorie RAM 6GB, Culoare Graphite Black, ecran IPS-NEO LCD cu 2960 x 1440 pixeli si diagonala 5,5 inch, acumulator 3750 mAh, senzor amprenta, senzor IR.


Telefon mobil Sony XZ Premium

Sony XZ Premium, Procesor Octa Core, Spatiu Stocare 64GB, Memorie RAM 4GB, Culoare Chrome, ecran IPS-NEO LCD cu 2160 x 3230 pixeli si diagonala 5,5 inch, acumulator 3750 mAh, senzor Geomagnetic, Barometru.


Telefon mobil HTC U 11

HTC U 11, Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 835vi , Spatiu Stocare 64GB, Memorie RAM 4GB, Culoare Amazing Silver, ecran IPS-NEO LCD cu 2560 x 1440 pixeli si diagonala 5,5 inch, acumulator 3000 mAh, senzor Amprenta.


Telefon mobil Motorola Moto Z2 Play

Motorola Moto Z2 Play, Procesor Qualcomm® Snapdragon™ 835vi , Spatiu Stocare 64GB, Memorie RAM 4GB, Culoare Lunar Grey, ecran Super AMOLED cu 1080 x 1920 pixeli si diagonala 5,5 inch, acumulator 3000 mAh, senzor Amprenta.


Telefon mobil LG G6

LG G6, Procesor Qualcomm Snapdragon 821 Quad Core, Spatiu Stocare 32GB, Memorie RAM 4GB, Culoare Black, ecran IPS cu 1440 x 2880 pixeli si diagonala 5,7 inch, acumulator 3300 mAh, senzor Amprenta.

Iti mai recomand si urmatorul articol „Cele mai bune aspiratoare cu sac sub 500 lei

Summary
Apple a lansat noul smarphone iPhone X
Article Name
Apple a lansat noul smarphone iPhone X
Description
Apple a lansat noul smarphone iPhone X printr-o prezentare specifica lor la sediul din Cupertino - un dispozitiv unic ca design.
Author
Publisher Name
Infopub
Publisher Logo

De asemenea, ai putea dori...